Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, dispus să revină la U Craiova! Prima reacţie după victoria mare obţinută de Chindia în Oltenia: "Eu cred că a fost un joc spectaculos"

Emil Săndoi, dispus să revină la U Craiova! Prima reacţie după victoria mare obţinută de Chindia în Oltenia: "Eu cred că a fost un joc spectaculos"
Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, a oferit o primă reacţie, după ce a învins-o pe U Craiova, scor 1-0.

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I.

"Eu cred că a fost un joc spectaculos. Încercăm să jucăm şi ofensiv, când putem. Suntem una dintre puţinele echipe din Liga 1 care joacă doar cu doi atacanţi. N-a fost uşor, noi ne-am confruntat şi cu probleme, cu COVID-19. Cu Iaşi ne-au lipsit jucători, cu Arad am avut patru jucători infectaţi care au lipsit. Am despăşit problemele. Încercăm să-i aducem la acelaşi nivel de pregătire. Până acum nu am avut o bancă numeroasă. Vin jucători după o perioadă mare de inactivitate. L-am introdus pe Mihai Costea, pentru a câştiga puţină încredere, pentru că nu e simplu pentru el, care vine după opt luni de zile de inactivitate. E un campionat greu, în care fiecare meci se joacă.

Azi au fost două echipe cu obiective diferite. Craiova îşi propune câştigarea titlului. Până în acest moment, nu pot spune că nu sunt mulţumit. Depinde de cum merg lucrurile. Azi, cu un ochi plâng şi cu altul râd. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, unul câştigat, cupe, şi încerc mereu să reprezint, pe lângă clubul Chindia, şi Universitatea Craiova", a declarat Emil Săndoi.  

Emil Săndoi s-a arătat să revină la U Craiova în viitor, fiind unul dintre jucătorii emblematici ai clubului: "În fotbal e posibil orice. Dacă ar fi dorinţa... Nu ar fi numai a mea. Orice jucător de aici îşi doreşte să fie în cadrul clubului", a mai spus antrenorul Chindiei.  

Afla mai multe despre: emil sandoiu craiovachindia targoviste 

viewscnt
Articole similare