Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Am făcut câteva cadouri. Mă aşteptam”

Emil Săndoi după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Am făcut câteva cadouri. Mă aşteptam”

Chindia Targoviste

Comentarii

FC Hermannstadt a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a IV-a.

Pentru Chindia a marcat Popa '10, iar pentru FC Hermannstadt au punctat Romario '13 (penalti), Sîntean '40 şi Mayoral '83

”Am plătit tribut lipsei de experienţă, lipsei de omogenitate. Şi până la urmă am făcut nişte greşeli... am făcut câteva cadouri, ca să fiu sincer. În rest, a fost un meci echilibrat. Mă aşteptam că vor veni şi zile din asta. Până la urmă e normal, cel puţin acum, pe început de sezon, să existe nişte fluctuaţii. Atunci când faci cadouri, o echipă cu jucători cu maturitate, o echipă cu bancă foarte bună te taxează. Îmi pare rău, pentru că am făcut câteva greşeli individuale, pe care puteam foarte simplu să le eliminăm” a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, după meci.

Pentru Chindia urmează partida cu CFR Cluj, iar Săndoi explică: ”Ştim că întâlnim o echipă cu jucători cu mare experienţă. Eu sper să câştigăm ceva de la joc la joc. V-am spus că avem foarte mulţi jucători care au jucat mai puţin campionatul trecut, acum este un ritm de joc pe care îl câştifgă şi sperăm să progresăm de la meci la meci. E adevărat, va fi o partidă dificilă. Dar în fotbal niciodată nu se ştie. Aşa cum ne-a întors pe noi Sibiul astăzi pe nişte greşeli individuale, e o partidă care se joacă”

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare