Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi după o nouă înfrângere a echipei sale: ”Nu poţi să faci minuni într-o perioadă atât de scurtă!”

Emil Săndoi după o nouă înfrângere a echipei sale: ”Nu poţi să faci minuni într-o perioadă atât de scurtă!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a declarat: ”Facem greşeli care ne costă de fiecare dată. Dacă la meciul trecut am stat mai bine din punct de vedere defensiv, la jocul acesta în primul rând mă deranjează faptul că facem un fault la mijlocul terenului, al doilea fault la mijlocul terenului şi rămânem în zece oameni.După ce că suntem în situaţia în care suntem şi e o presiune pe umerii fiecărui jucător, cum putem să fim atât de naivi ca să facem al doilea fault la mijlocul terenului şi să luăm al doilea cartonaş galben, să lăsăm echipa în zece?” a tunat tehnicianul Chindiei.

”Florea a intrat după o lună de zile de inactivitate şi a avut câteva situaţii prin faţa porţii. Dar alţi jucători nu au realizări absolut deloc. Nu am văzut niciun fel de realizare la unul dintre jucătorii străini şi mă îngrijorează acest aspect. E normal să fiu foarte supărat, toată lumea e supărată pe el(n.r pe Ivancic). Dacă se joacă 11 contra 11 nu se ştie, pentru că nici Sepsi nu ne-a pus cine ştie ce probleme. Ei au doi atacanţi care au băgat-o în poartă, au avut-o o singură dată şi au băgat-o în poartă. Şi ca antrenor, nu poţi să faci minuni într-o perioadă foarte scurtă. Ce minuni să faci? E o situaţie foarte grea. Am ştiut în ce m-am băgat de la bun început. Vedem ce putem să facem în continuare” a mai spus Săndoi, după meci.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare