Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi îi face caracterizarea tehnicianului Adi Mutu: ”Este un antrenor şmecher”

Emil Săndoi îi face caracterizarea tehnicianului Adi Mutu: ”Este un antrenor şmecher”

FC U Craiova

Comentarii

În urma partidei dintre FC U Craiova şi Chindia Târgovişte, încheiată la egalitate, scor 0-0, Emil Săndoi a discutat despre omolgul său de pe banca oltenilor, Adi Mutu.

Adi Mutu şi Emil Săndoi s-au duelat sâmbătă seara, pe Ion Oblemenco. FC U Craiova şi Chindia Târgovişte au remizat 0-0, în prima întâlnire dintre cele două, după revenirea Craiovei în prima ligă. A fost prima întâlnire dintre Adi Mutu şi Emil Săndoi, cu legenda oltenilor înfruntându-l pe tânărul ”Briliant” de pe banca fostei echipe.

Emil Săndoi îi face caracterizarea tehnicianului Adi Mutu

Iar experimentatul antrenor a rămas impresionat de Mutu. În câteva cuvinte, Săndoi a explicat că este un fan al fostului internaţional român şi că îl apreciază, ca tehnician, foarte mult.

”I-am spus că este un antrenor şmecher şi nu i-am spus întâmplător asta, m-a şi întrebat de ce spun. Voia să ştie ce am descoperit eu în antrenorul Mutu, i-am spus doar în câteva cuvinte, dar pe Mutu îl apreciez foarte mult”, a declarat Emil Săndoi.

Deşi tehnicianul Chindiei nu a vrut să specifice exact ce i-a atras atenţia în meciul împotriva echipei lui Mutu, este clar că acesta a rămas impresionat de unele aspecte ale echipei ”Briliantului”. Cunoscută ca o forţă defensivă, formaţia din Târgovişte nu a încasat gol în faţa oltenilor, însă nici nu a putut marca, într-un meci în care a dominat formaţia nou promovată.

Mutu a avut şi el cuvinte de laudă pentru formaţia lui Săndoi, înaintea întâlnirii directe, demonstând prezenţa unui respect reciproc între cei doi antrenori.

Afla mai multe despre: emil săndoiadi mutufc u craiovachindia târgoviştecraiova chindia 

viewscnt
Articole similare