Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi îi prevede un viitor strălucit lui Valentin Mihăilă: "La explozia pe care o are el, îl văd jucând acolo"

Emil Săndoi îi prevede un viitor strălucit lui Valentin Mihăilă: "La explozia pe care o are el, îl văd jucând acolo"
Comentarii

Emil Săndoi, fostul antrenor al Universităţii Craiova, îi prevede un viitor strălucit atacantului Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă.

Săndoi nu a apucat să îl pregătească pe Mihăilă, aflat încă la juniorii Universităţii Craiova în acea perioadă, dar are mare încredere în potenţialul jucătorului de 19 ani şi crede că atacantul poate juca în viitor într-unul dintre primele 5 campionate ale Europei.

"E un jucător foarte tânăr, de mare perspectivă, care poate să explodeze şi să valoreze mult mai mult. Nu ştiu dacă poţi să-l vinzi cu sume astronomice din campionatul nostru.

Din păcate pentru noi nu putem să ne acomodăm în campionatele de top 5 direct din campionatul nostru. Cred că ne trebuie o treaptă de transfer mai departe într-un campionat mediu.

Eu cred că în momentul de faţă Craiova nu va vinde în România. Nu cred că va vinde Craiova la Steaua şi nici în România nu cred că va vinde.

Ca să joace acum în Italia sau în Anglia, cu părere de rău vă spun, e foarte greu. Acum nu cred că va juca dacă se va transfera într-unul dintre aceste campionate. 

El nu are o experienţă deosebită, este un copil. Explozia pe care o are Mihăilă nu o văd decât în top 5 din Europa, nu o văd în alte campionate. 

Şi cu Ivan s-a întâmplat acelaşi lucru. Eu am spus de la început, campionatul Rusiei chiar dacă nu face parte din primele campionate ale Europei, este un campionat foarte greu pentru jucătorii români", a declarat Emil Săndoi, pentru Telekom Sport.

Transfer de 5.000.000 de euro la FCSB? Gigi Becali a primit răspunsul oficial

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că a făcut ofertă de cinci milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani), "perla" de la U Craiova, pe care Victor Piţurcă a anunţat că e gata să-l lase să plece doar pe 50 de milioane de euro, la Real Madrid.

Becali spus că a transmis oferta Craiovei printr-un intermediar. Omul de afaceri crede că Mihăilă valorează în acest moment cinci milioane de euro. "Am făcut ofertă de 5 milioane pe Mihăilă. Da, da. Printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentăm, e înainte de meci. M-am scăpat. Cred că valorează 5 milioane de euro", a spus Gigi Becali, marţi, la Pro X. Apoi, Becali a revenit şi a spus: "Tăiaţi aia (n.r. - titlul că oferă 5 milioane de euro), că se supără ăia. Am greşit, m-am scăpat. Îmi pare rău că m-am scăpat", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Sorin Cârţu i-a răspuns marţi: ”Păi e un procedeu al lui Gigi pe care-l face mai tot timpul şi nu ne-am mirat, ba din contră, tot aşteptam acest lucru.  În orice caz, s-a mai anunţat că Mihăilă nu e de vânzare, iar suma pe care el a vehiculat-o e sub ceea ce ar merita jucătorul. Din punctul meu de vedere, nu-i crează o stare de confort, pentru că îl subapreciază cu asemenea sumă”

Afla mai multe despre: mihaila 

viewscnt
Articole similare