Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, mulţumit că i-a ieşit planul de joc în faţa Farului: ”Am reuşit să le speculăm greşelile şi de asta arată tabela aşa”

Emil Săndoi, mulţumit că i-a ieşit planul de joc în faţa Farului: ”Am reuşit să le speculăm greşelile şi de asta arată tabela aşa”

Superliga

Comentarii

Chindia a reuşit să câştige duelul cu Farul, scor 2-0, graţie dublei marcate de Daniel Popa.

După un început modest de sezon, Chindia a reuşit să impresioneze cu adevărat pentru prima oară în noua stagiune, în faţa Farului. Târgoviştenii s-au impus cu 2-0, graţie golurilor lui Popa, însă pe defensivă s-au remarcat cu adevărat băieţii lui Emil Săndoi.

Tehnicianul şi-a aranjat perfect apărarea, astfel că fotbaliştii lui Hagi nu au avut deloc spaţii în jurul careului lui Căbuz. Şi la faze fixe au dezamăgit constănţenii, cu Larie nereuşind să fie la fel de imunător în aer ca de obicei.

Mulţumit de prestaţia băieţilor săi, Emil Săndoi a avut cuvinte frumoase de spus despre Farul şi a vorbit şi despre Cupa României, care nu ar fi o obietiv prioritate formaţia din Târgovişte.

Emil Săndoi, mulţumit că i-a ieşit planul de joc în faţa Farului

Un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Sigur Farul se va bate la podium în acest campionat. Cred că noi am fost cu ocazii mai clare de gol, chiar dacă Farul a avut o posesie, aşa cum ne-a obişnuit. Am reuşit să speculăm unele greşeli pe care le-au făcut şi de asta tabela arată aşa acum.

Nu este o prioritate pentru noi Cupa României, dar asta nu înseamnă că vom face tot posibilul să mergem mai departe, gândindu-ne şi la următorul meci de campionat în primul rând”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil săndoichindia târgoviştechindia farul 

viewscnt
Articole similare