Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi neagă că ar fi neglijat meciul din Cupă: „Am gândit-o altfel”. Ce spune despre cadoul primit de olteni: „Craiova este sufletul meu!”

Emil Săndoi neagă că ar fi neglijat meciul din Cupă: „Am gândit-o altfel”. Ce spune despre cadoul primit de olteni: „Craiova este sufletul meu!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova o învinge pe Chindia Târgovişte, scor 1-0, şi se califică în semifinalele Cupei României.

Emil Săndoi (56 de ani), tehnicianul Chindiei, a vorbit despre înfrângerea suferită de jucătorii săi şi a ţinut să precizeze că, deşi a jucat cu altă echipă faţă de cea din campionat, şi-a dorit victoria. 
Da, îmi doream şi azi un rezultat pozitiv, din păcate nu a fost să fie. Am avut noi o bară la 0-0, dar nu a fost să fie. Am făcut noi cadou golul lor, e inadmisibil să faci o asemenea eroare. Am încercat să menajez o serie de jucători şi asta a ieşit. În a doua repriză, Craiova a gestionat bine rezultatul. Au jucători de mare calitate, în rest, au fost puţin ocazii, dar nu foarte clare, părerea mea. Am făcut toate schimbările pe care puteam să le fac. Pe câţiva am lăsat acasă. Avem meci cu Sepsi, m-am gândit si la el. Dar nu înseamnă că nu mi-am dorit victoria. Am mizat pe dăruirea unor jucători care au jucat mai puţin”, a declarat antrenorul. 
Emil Săndoi şi-a sărbătorit luni, 1 martie ziua de naştere, iar a doua zi la meciul dintre Chindia şi Craiova, antrenorul târgoviştenilor a primit un cadou din partea oltenilor. Tehnicianul a mai antrenat-o pe Craiova în perioada 2014-2016. Antrenorul craiovean are 56 de ani şi este antrenorul celor de la Chindia Târgovişte din 2020.
„Le mulţumesc pentru tricou. Mi-aş fi dorit să nu fie trecută vârsta. Craiova este sufletul meu, cât am antrenat acolo am făcut multe. Dacă ma întorc la Craiova? Cine ştie, în viaţa totul este posibil!”, a mărturisit sincer Săndoi.
 

Afla mai multe despre: craiovaemil sandoicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare