Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi nu a avut parte de o primire călduroasă în Oltenia. Mesaj pentru fanii care l-au înjurat: „Au uitat când am refuzat-o pe Lyon ca să rămân aici!”

Emil Săndoi nu a avut parte de o primire călduroasă în Oltenia. Mesaj pentru fanii care l-au înjurat: „Au uitat când am refuzat-o pe Lyon ca să rămân aici!”

Superliga

Comentarii

Emil Săndoi a înfruntat ieri pe FC U Craiova 1948, scor 0-0.

Revenit în Oltenia, Săndoi nu a avut parte de o primire foarte călduroasă. Fostul jucător al Universităţii Craiova a fost înjurat şi huiduit de fani. 

Tratamentul la care a fost supus nu i-a fost indiferent lui Săndoi, care a a făcut anumite precizări chiar după meci. 

„Orgoliile sunt mari la ambele echipe. Vreau să subliniez aspectele pozitive pe care le-au promovat în fotbalul românesc ambele echipe. Prima, cea din Liga 1, a făcut aproape în fiecare an câte un pas în faţă. S-au făcut progrese într-o perioadă relativ scurtă. Şi în partea cealaltă, la FC U, oamenii de acolo au un merit deosebit, pentru că au pornit cu această echipă din Liga 4. Au reuşit să ducă echipa din Liga 4 în prima ligă. Acum, au reuşit să îl aducă pe Mutu antrenor”, a spus recent Emil Săndoi, la ProSport Live.

Visam să joc toată viaţa la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie aşa”

„Nu i-am aplaudat ironic, ci pentru ceea ce fac atunci când îşi susţin echipa. Nu vă aşteptaţi la răspunsul ăsta! Doare puţin, e normal, m-am sacrificat pentru un anumit club, eu nu intru în această polemică. Acum ţin cu Chindia, în rest ţin pumnii şi celor de la CSU şi celor de la FCU!

Este un sentiment special când joc la Craiova. Am refuzat contracte enorme ca să rămân aici, chiar şi de la Lyon. Visam să joc toată viaţa la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie aşa. Trebuie să-mi fac meseria, mi-aş fi dorit victoria acum”, a mai spus Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil sandoiu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare