Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi revine în Bănie! Ce a spus înainte de meciul cu Universitatea Craiova + Ce probleme de lot are Chindia

Emil Săndoi revine în Bănie! Ce a spus înainte de meciul cu Universitatea Craiova + Ce probleme de lot are Chindia

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei Chindia Târgovişte, azi, de la ora 20:30 pe telekomsport.ro.

Emil Săndoi revine în Bănie! Ce a spus înainte de meciul cu Universitatea Craiova + Ce probleme de lot are Chindia

Oltenii au moral bun după ce au înregistrat trei victorii consecutive în clasament. Craiova a bătut-o pe Academica Clinceni, runda trecută, cu scorul de 3-1.

Chindia este pe locul 11 cu, 29 de puncte. De la începutul anului, Emil Săndoi a obţinut 4 egaluri, o înfrângere şi o victorie. 

Chindia Târgovişte este echipa care a primit cele mai puţine goluri în meciurile din deplasare (8 goluri în 13 meciuri).

Emil Săndoi, antrenorul Chindei, a prefaţat duelul cu Craiova. 

Acest meci va fi unul special pentru Emil Săndoi,  care a cunoscut cele mai mari realizări ca jucător în culorile alb-albastre!

"Craiovenii nu sunt siguri de prezenţa în play-off, pentru că o dată cu victoria Argeşului la Farul s-au complicat lucrurile acolo sus. Cu excepţia a două echipe, celelalte nu au prezenţa asigurată în play-off. Noi şi Universitatea suntem echipe cu obiective diferite, ambele vor să câştige, sper într-un joc deschis, în care cea mai bună echipă să câştige. În afara absenţelor vechi, îl avem pe Florea suspendat, situaţia lui Popa este incertă, nu ştim dacă vom conta pe el, ar fi o pierdere importantă pentru noi dacă nu va juca.

Trebuie să luăm jumătatea plină a paharului, în ultimele şase etape avem o singură înfrângere, şi aceea cu probleme de arbitraj, la FCSB, am avut gol valabil în ultimele minute. Şi după remiza cu Botoşani sunt nemulţumit, fiindcă am avut un penalty neacordat şi era şi eliminare la fundaşul advers. Aceste greşeli s-au perpetuat în ceea ce ne priveşte, nu aş vrea ca ierarhia să fie influenţată de alte persoane. Sper într-un fotbal plăcut la Craiova şi un rezultat pozitiv, aşteptăm să vedem ce putem scoate din acest meci”, a declarat Emil Săndoi.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 22 octombrie 2021, Chindia - Universitatea Craiova 0-1, gol înscris de Andrei Ivan.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaemil sandoichindia 

viewscnt
Articole similare