Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi s-a enervat de ziua lui, deşi Chindia s-a impus în faţa celor de la UTA! ”Sărbătorim după play-off!”

Emil Săndoi s-a enervat de ziua lui, deşi Chindia s-a impus în faţa celor de la UTA! ”Sărbătorim după play-off!”
Comentarii

Chindia a învins, marţi, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, în primul meci al etapei a XXIX-a a Ligii .

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florea în minutul 87, din lovitură de la 11 metri. La finalul partidei, Emil Săndoi nu a fost de acord cu declaraţiile lui Ionuţ Badea, care a susţinut că echipa din Târgovişte ar fi avut parte de un arbitraj favorabil.

”Am avut şi puţin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător, probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte ştiu. E o echipă cu mulţi jucători de valoare.

Noi am fost disciplinaţi, am avut noroc la unele faze, iar UTA a avut câteva faze clare. Dar trebuia să mai vină soarele şi pe strada noastră, pentru că ştiţi câte ghinioane am avut, câte greşeli s-au făcut împotriva noastră. Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greşească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu ştiu dacă a fost penalty, eram departe”, a spus Emil Săndoi. 

În etapa următoare, Chindia se ve deplasa la Mediaş, dar până la acel moment, e posbil ca Gaz Metan să se retragă din campionat, deoarece are grave probleme financiare. Săndoi a împlinit marţi 57 de ani, dar a spus că va sărbători după play-off. 

”Nu ştiu ce se întâmplă dacă se retrage Mediaş, se dau toate meciurile de până acum cu 3-0? Păcat că se întâmplă aşa ceva. Eu cred că sunt echipe care au susţinere financiare şi care şi-au făcut lot bun şi în Liga 2, dar păcat că se întâmplă pentru că probabil nu s-a gestionat bine situaţia în campionatele trecute.

Când te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma, rişti să ai probleme. Şi eu mi-aş fi dorit la Chindia să fi păstraţi toţi jucătorii de sezonul trecut, cu care ne-am bătut la play-off. Campionatul ăsta e mai puternic. Probabil că nu ne-am fi bătut la play-off, dar probabil am fi avut mai multe puncte.

Conducere a stabilit o strategie, probabil nu avem resurse financiare ca să aducem mai mulţi jucători ca să avem concurenţă pe posturi şi trebuie să ne descurcăm cu ce avem.Dar nu trebuie să se procedeze de maniera în care s-a procedat la alte cluburi care au intrat în colaps. De ziua mea, gândurile mele sunt către meciul următor. Mâine, după antrenament, o să invit băieţii la o masă, dar nu să sărbătorim, ci să stăm împreună. Sărbătorim după play-off”, a spus Emil Săndoi. 

Afla mai multe despre: emil săndoi-chindia-liga 1 

viewscnt
Articole similare