Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi se pregăteşte de debutul la Chindia şi vrea să salveze echipa de la retrogradare: "Să ne bucurăm împreună la final!"

Emil Săndoi se pregăteşte de debutul la Chindia şi vrea să salveze echipa de la retrogradare: "Să ne bucurăm împreună la final!"
Comentarii

Emil Săndoi (55 de ani) i-a luat locul lui Viorel Moldovan (49 de ani) la Chindia Târgovişte şi va pregăti echipa în acest final de sezon. Formaţia din Târgovişte e în lupta pentru retrogradare şi se chinuie să scape de întoarcerea în Liga 2. Fostul atacant din Generaţia de Aur a fost îndepărtat de la echipă după o serie de rezultate slabe.

Săndoi e încrezător că poate reuşi, împreună cu jucătorii, să salveze echipa de la retrogradare şi a spus motivul pentru care a ales să vină la Chindia în acesta situaţie grea. "Vin la Chindia datorită faptului şi că simt că mă leagă ceva de acest club, poate în perioada cât am jucat, chiar dacă a fost destul de scurtă, la FC Argeş, au venit colegi cu mine foarte mulţi jucători de la Chindia de care am fost foarte ataşat. Cunosc cât se poate de bine jucătorii pe care îi are echipa în momentul de faţă, ştiu că este o perioadă foarte scurtă, jocurile sunt foarte concentrate şi este o perioadă decisivă.

Ştiu că echipa în momentul de faţă nu se găseşte într-o situaţie prea fericită, dar sunt încrezător, am luat un prim contact cu băieţii la antrenamentul de ieri, i-am simţit capacitaţi şi dornici să obţină performanţă. Să dea Dumnezeu ca la finalul campionatului să putem să ne bucurăm împreună", a spus Emil Săndoi.

Antrenorul oltean debutează la Chindia într-un meci împotriva lui FC Voluntari, o echipă neînvinsă în play-out-ul Ligii 1, miercuri, de la 20:00. "Jucăm la două zile după ce am venit aici. Întâlnim poate revelaţia acestei părţi a campionatului, o echipă care a avut rezultate foarte bune în ultima perioadă, o echipă cu un lot de jucători destul de valoros. Dar sper din tot sufletul să facem o figură frumoasă. Îmi doresc un rezultat pozitiv", a mai spus tehnicianul.

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare