Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, speriat de atmosfera făcută de rapidişti pe Naţional Arena! "Nici indicaţiile nu pot fi transmise de pe margine!" Antrenorul Chindiei şi-a desfiinţat jucătorii

Emil Săndoi, speriat de atmosfera făcută de rapidişti pe Naţional Arena! "Nici indicaţiile nu pot fi transmise de pe margine!" Antrenorul Chindiei şi-a desfiinţat jucătorii

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut cu 0-1, contra Rapidului, echipa care a revenit în Liga 1 după o pauză de 6 ani.

Bălan a marcat de la 11 metri după ce mingea degajată de Popadiuc i-a lovit piciorul atacantului rapidist şi a ricoşat în poartă. Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Naţional Arena.

La sfârşitul meciul, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a declarat că a fost uimit de atmosfera de pe Naţional Arena, făcută de rapidişti. De asemenea, el şi-a criticat jucătorii pentru golul primit. 

"Nici indicaţiile nu pot fi transmise de pe margine!"

"O echipă care a fost purtată spre victorie de către spectatori. Au creat o atmosferă fantastică şi au susţinut echipa pe întreaga durată a partidei, au venit în număr mare la stadion. Nici noi n-am ştiut să ne descurcăm în condiţiile astea şi am făcut unele greşeli de poziţionare, unele greşeli pe care în condiţii normale nu trebuia să le facem. Poate şi datorită faptului că jucăm de foarte mult timp fără spectatori, nici indicaţiile nu pot fi transmise de pe margine, e mai greu ca jucatorii să înţeleagă.

"Să iei un astfel de gol de cascadorii răsului!"

Trebuie să recunosc că avem o bancă destul de scurtă, e un lucru care mă îngrijorează. E adevarat, să iei un astfel de gol de cascadorii răsului, o minge pe care vrei sa o degajezi, ai 100 de alte posibilităţi şi treci în contră când adversarul bagă o alunecare, e un gol ciudat, un gol cum rar se vede pe terenurile de fotbal. Ca joc, victoria Rapidului e meritată, au facut nişte transferuri foarte importante, si din punct de vedere fizic, au stat bine, o experienţă deosebită avută şi publicul i-a dus spre victorie", a spus Emil Săndoi, la sfârşitul meciului. 

Au evoluat echipele:

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja (Dandea '90+3), Albu - Carnat (Moise '82), R. Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Alami '82) - Bălan. Antrenor Mihai Iosif;

Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, Iacob, Celea, C. Dinu (Roumpoulakou '54) - Neguţ, Suciu (Corbu '74), Popadiuc, A. Şerban (Matiş '73) - Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: chindia-liga 1-rapid-săndoi 

viewscnt
Articole similare