Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, uimit după eliminarea din Cupa României ”Rar vezi aşa ceva pe terenurile de fotbal!” Ce răspuns a avut pentru Dan Petrescu

Emil Săndoi, uimit după eliminarea din Cupa României ”Rar vezi aşa ceva pe terenurile de fotbal!” Ce răspuns a avut pentru Dan Petrescu

Cupa României

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, marţi, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Chindia Târgovişte şi s-a calificat în semifinalele Cupei României, iar partida a avut parte de o fază controversată de arbitraj.

La finalul meciului, Emil Săndoi a făzut un rezumat al partidei şi nu a dorit să discute despre faza controversată de arbitraj. În minutul 59 al meciului, Paul Iacob a fost lovit cu cotul în faţă de către Branislav Ninaj, dar centralul Sebastian Colţescu, care a avut vizbilitate asupra fazei, a lăsat jocul liber. 

”Rar vezi aşa ceva pe terenurile de fotbal!”

”O primă repriză în care Sepsi a dominat, s-a şi desprins pe tabelă, dar după un cadou. La primul gol, dacă nu lovea Căpuşă mingea, tot ar fi fost gol. La al doilea gol, a fost un cadou cum rar vezi pe terenurile de fotbal.

În a doua repriză am dominat, ne-am şi creat ocazii de gol, puteam să întoarcem jocul. Noi nu avem lotul pe care îl are la Sepsi, am fost nevoiţi să apelăm la sistemul de rotaţie. N-am vrut ca unii jucători să aibă trei meciuri într-o săptămână. Pe Kocic sau pe Stoian nu i-am scos pentru o evoluţie proastă, nu, ci pentru a-i menaja. 

Data trecută am protestat pentru că am văzut traiectoria mingii exact şi am văzut exact ce i-a transmis asistentul centralului. Acum, nu vreau să comentez. Sper din tot sufletul ca la meciurile care urmează să nu se facă greşeli, nici în favoarea noastră, dar nici în defavoarea noastră”, a spus Emil Săndoi, la finalul meciului. 

Chindia va juca în etapa următoare din Liga 1 cu CFR, iar Dan Petrescu a declarat despre echipa lui Săndoi că nu primeşte gol şi că echipa din Târgovişte ”e mai rău decât CFR”. Săndoi recunoaşte că echipa antrenată de el este incomodă, dar se aşteaptă să aibă parte de o partidă dificilă. 

”Poate suntem o echipă incomodă, dar nu ştiu. Va fi greu pentru noi, sunt convins”, a spus antrenorul de la Chindia Târgovişte. 

În sferturi mai au loc meciurile FC Buzău - FC Voluntari (miercuri, ora 15.30), Poli Timişoara - FC Argeş (miercuri, ora 18.30) şi AC Filiaşi - Universitatea Craiova (joi, ora 20.30).

Afla mai multe despre: emil săndoi-cupa româniei-sepsi-chindia 

viewscnt
Articole similare