Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emilian Hulubei, despre jucătorii de la Dinamo: „Vă dăţi seama ce caracter au?!”

Emilian Hulubei, despre jucătorii de la Dinamo: „Vă dăţi seama ce caracter au?!”

Superliga

Comentarii

Emilian Hulubei, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor de la Dinamo, neplătiţi de luni bune.

Atmosfera e din ce în ce mai tensionată la clubul din Ştefan cel Mare. Jucătorii aşteaptă ca promisiunile făcute de Pablo Cortacero (42 de ani) să fie respectate şi să se plătească restanţele salariale.

Hulubei, printr-o intervenţie telefonică la PRO X, a mărturisit că îi apreciază pe dinamovişti că au răbdare şi că deşi pot abandona oricând echipa, nu au făcut-o.

Ca să vă daţi seama de caracterul băieţilor de la Dinamo, sunt jucători care şi-au depus notificarea de 15 zile, au trecut cele 15 zile şi clubul nu şi-a îndeplinit obligaţiile de a plăti, astfel că ei ar putea pleca în orice clipă. Dar nu au făcut-o. Ei în orice moment pot trimite a doua notificare prin care să-şi denunţe unilateral contractul, să depună memoriu la FIFA şi să părăsească clubul, dar au preferat să rămână, să joace meciul cu Hermannstadt. Ei tot aşteaptă promisiunile făcute de cei din conducere, dar dacă nu se rezolvă nimic, cu siguranţă vor pleca toţi jucătorii, atât cei străini, cât şi românii”, a declarat Hulubei la PRO X.

Ce le-a spus Cortacero la telefon jucătorilor de la Dinamo

Acţionarul majoritar,găsit vinovat de dinamovişti pentru situaţia actuală, a fost prezent în Bucureşti la Adunarea Generală. Cortacero a promis majorarea de capital, dar şi o sumă de bani pentru rezolvarea pe loc a problemei financiare. Ionel Ganea, antrenorul dinamoviştilor, a dezvăluit ultima convorbire avută cu Pablo: „ I-am spus despre situaţia gravă care este la echipă şi el a zis <<De asta am venit aici. Să fac majorarea de capital şi să pun lucrurile în ordine>>. El dă mesaje şi sună jucătorii străini să le spună, încă o dată, că marţi sau miercuri vor intra banii".

„Câinii” vor juca următorul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1, miercuri, 13 ianuarie, împotriva echipei FC Hermannstadt, de la ora 19:00. 

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare