Experiențe împreună.
You are here:

Emily Ratajkowski i-a surprins din nou pe toţi. Ce poză a postat celebra actriţă

Emily Ratajkowski i-a surprins din nou pe toţi. Ce poză a postat celebra actriţăgalerie foto

Diverse

Comentarii

În vârstă de 28 de ani, Emily Ratajkowski este actriţă şi model şi a pozat pentru mai multe branduri importante, inclusiv pentru Sports Illustrated.

În 2017, Emily şi-a lansat propriul brand de haine, pe care l-a denumit "Inamorata" şi pe care îl promovează cu orice ocazie pe care o are. Cu atât mai mult, fotografiile provocatoare pe care le postează pe reţelele de socializare, pentru a-şi promova propriul brand, i-au adus un succes uriaş superbei actriţe.

Astfel, cei 25 de milioane de urmăritori de pe Instagram ai lui Emily Ratajkowski s-au bucurat de o nouă fotografie incendiară.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO INCENDIARĂ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornings at home 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 


Emily Ratajkowski a surprins din nou pe toată lumea cu ultima ei apariţie. Deşi a trecut vara, cel puţin în Europa, diva şi-a prezentat noul costum de baie pe care tocmai l-a lansat în colecţia sa de haine. Ulterior, pentru a-i face şi mai multă publicitate, vedeta Sports Illustrated s-a afişat îmbrăcată în el pe o plajă din Miami.

Apariţie extrem de sexy a fost foarte apreciată atât de cei care se aflau pe plajă, cât şi de reprezentanţii presei de scandal. Ba chiar Emily le-a dat şi mai multă apă la moară şi a făcut topless, pentru a obţine un bronz uniform.

viewscnt
Articole similare