Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emirul a întocmit lista. PSG are două variante pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel! Nume grele pentru viitorul echipei

Emirul a întocmit lista. PSG are două variante pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel! Nume grele pentru viitorul echipeigalerie foto

PSG

Comentarii

După un debut modest de campionat, Thomas Tuchel are şanse mici să mai fie şi în stagiunea viitoare antrenorul formaţiei Paris Saint Germain.

Conform presei franceze, PSG caută deja soluţii pentru a-l înlocui pe german. LEquipe scrie că de comun acord cu emirul care controlează clubul, Nasser Al-Khelaifi a trecut două nume în capul listei de posibili înlocuitori ai lui Tuchel.

Primul este Mauricio Pochettino, tehnicianul argentinian care este actualmente liber de contract. Dorit şi de Real Madrid sau Barcelona în ultimii doi ani, Pochettino are şi varianta Manchester City, acolo unde Guardiola nu pare decis să mai rămână în stagiunea următoare.

Al doilea nume de pe listă este Max Allegri, italianul care le-a pregătit pe AC Milan sau Juventus şi care este de asemenea un tehnician liber de contract.

Atât Pochettino, cât şi Guardiola, sunt şi variantele de antrenori pe care le are Manchester United pentru a-l înlocui pe Solskjaer.

Afla mai multe despre: pochettinoallegripsg 

viewscnt
Articole similare