Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu a ratat duelul cu Simona Halep. Marta Kostyuk a învins-o în două seturi

Emma Răducanu a ratat duelul cu Simona Halep. Marta Kostyuk a învins-o în două seturi

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu a fost învinsă de Maria Kostyuk, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open.

Emma Răducanu a ratat şansa unui duel cu Simona Halep în semifinalele de la Transylvania Open. Jucătoarea britanică a fost învinsă în două seturi de Maria Kostyuk, scor

Primul set a durat 31 de minute, iar Kostyuk s-a impus cu scorul de 6-2. A fost un set în care Emma a comis patru duble greşeli şi a avut un procentaj de 68% pe primul serviciu. Al doilea set a durat doar 29 de minute, iar Kostyuk a câştigat la unu.

Kostiuk a servit excelent în partida de vineri, s-a mişcat foarte bine, acoperind tot terenul, s-a apărat atent şi a obţinut o victorie meritată, în faţa unei jucătoare care a greşit mult şi a părut total lipsită de concentrare la această partidă. Tenisul "şampanie" al tinerei sportive din Marea Britanie s-a "vărsat" în serii lungi de greşeli neforţate. Răducanu ratează, astfel, o aşteptată întâlnire cu Simona Halep.

Astfel, Maria Kostyuk va juca în semifinală sâmbătă, nu mai devreme de ora 17:00, contra Simonei Halep, care a trecut de Jaqueline Cristian în sferturi.

În primul meci al zilei, de la ora 13.00, are loc meciul de dublu din semifinale dintre perechea Irina Begu/Andreea Mitu şi Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia).

A doua semifinală dintre Rebecca Peterson şi Anett Kontaveit, va avea loc nu mai devreme de ora 15.00.

Afla mai multe despre: emma răducanu 

viewscnt
Articole similare