Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open! O va întâlni pe sportiva care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open! O va întâlni pe sportiva care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 6-3, 6-2.

Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open!

Răducanu, în vârstă de 21 de ani, nu mai jucase la un turneu major de la ediţia de anul trecut de la Melbourne, după ce a lipsit aproape opt luni în urma unor operaţii la încheietura mâinii şi la gleznă.

Campioana de la US Open 2021 va juca, joi, în turul doi, cu chinezoaica Wang Yafan, care a eliminat-o în runda inaugurală pe Sorana Cîrstea, scor 0-6, 7-5, 6-2.

„Din punct de vedere fizic, dar şi al pregătirii în tenis sunt foarte bine. În ultimele săptămâni chiar simt că lovesc mingea foarte bine. Cred că sunt o jucătoare mai bună decât eram înainte de această pauză.

Cred că toţi oamenii din jur, inclusiv cei de la LTA au putut observa că mă antrenez şi joc mai bine. Fizic, pot să ridic greutăţi, greutăţi pe care nu puteam înainte. Am încredere în corpul meu, iar asta e bine.

Acum trebuie să transpun aceste lucruri într-un meci, ceea ce evident e diferit faţă de un antrenament. Nu pot copia unele lucruri. În mai multe seturi lucrurile nu se mai simt la fel. Ştiu că toate vor veni odată cu timpul, nivelul de joc este încă acolo şi pot să spun că simt îmbunătăţiri”, declara Emma pentru Sky Sports înainte de Australian Open.

Afla mai multe despre: emma raducanuteniswtaaustralian open 

viewscnt
Articole similare