Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emmanuel Culio a revenit în activitate şi a prins un nou transfer. Cu cine a semnat fostul jucător al lui CFR Cluj

Emmanuel Culio a revenit în activitate şi a prins un nou transfer. Cu cine a semnat fostul jucător al lui CFR Clujgalerie foto

Campionate

Comentarii

În vârstă de 37 de ani, Emmanuel Culio a revenit în fotbal şi s-a transferat la Club Flandria, echipă la care s-a lansat ca jucător. Fosta vedetă a CFR-ului se retrăsese din fotbal la începutul acestui an, pentru a putea fi aproape de soţia lui, care suferă de cancer.

Emmanuel Culio nu poate sta departe de fotbal. De 5 ori campion al României, cu CFR Cluj, mijlocaşul argentinian a revenit în activitate.

Culio a revenit în activitate. Unde s-a transferat

În urmă cu aproape jumătate de an, Culio s-a retras din cariera de fotbalist, deoarece a dorit să fie mai mult timp alături de soţia sa.

Culio era atunci sub contract cu cei de la Quilmes, care i-au înţeles situaţia şi şi-au declarat sprijinul pentru fostul mijlocaş al lui CFR Cluj. Acum, Culio a revenit în activitate şi s-a transferat la Club Flandria, echipă la care a debutat la seniori.

Club Flandria joacă în prezent în liga a 3-a a Argentinei şi avea neapărată nevoie de un jucător precum Culio, după cel căruia îi ia locul, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng, scrie diariodelujan.com.

Emmanuel Culio, probleme grave în viaţa privată

În urmă cu aproape un an şi jumătate, Emmanuel Culio surprindea şi anunţa că nu va mai continua la CFR Cluj, deşi echipa era în cărţi pentru un nou titlu. Mijlocaşul argentinian s-a rezumat atunci să spună doar că vrea să fie mai aproape de familie.

În realitate, Emmanuel Culio trăia o adevărată dramă. Fostul campion al României a decis să revină în Argentina după ce soţia lui a fost diagnosticată cu cancer. Culio a vrut să fie tot timpul alături de jumătatea lui şi deseori a însoţit-o la spital, fie pentru analize, fie pentru tratament.

De altfel, vizitele dese la spital l-au adus şi într-o situaţie incredibilă. În toamna lui 2020, Emmanuel Culio a fost infectat de două ori cu noul coronavirus, într-un interval de aproximativ o lună. A fost prima persoană din Argentina care a luat COVID-19 de două ori într-un timp atât de scurt.

Situaţia tot mai delicată din viaţa privată l-a făcut să treacă fotbalul în plan secund şi, la începutul acestui an, a decis să se retragă de la Quilmes, echipă la care se transferase după ce a plecat de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: culio 

viewscnt
Articole similare