Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emmanuel Dennis a fost exclus din Liga Campionilor de la FC Bruges pentru că nu a respectat regulile interne impuse de conducere în autocar

Emmanuel Dennis a fost exclus din Liga Campionilor de la FC Bruges pentru că nu a respectat regulile interne impuse de conducere în autocar

Fotbal

Comentarii

Starul belgienilor nu va evolua diseara în faţa celor de la Borussia Dortmund

Nigerianul ar fi trebuit să fie titular în meciul pe care echipa lui, FC Bruges, îl va disputa diseară în faţa celor de la Dortmund. Potrivit Het Laatste Nieuws, publicaţie belgiană, Dennis a fost protagonistul unui scandal uriaş în autocarul echipei. Acesta nu a vrut să ţină cont de regulamentul intern al echipei şi a refuzat să se aşeze acolo unde a fost desemnat. Aceste măsuri luate de conducere se datorează situaţiei create de pandemia în care ne aflăm. Pe lângă excluderea din lot pentru partida din Germania, Dennis va fi nevoit să plătească şi o amendă.

Nigerianul este un jucător de bază în lotul celor de la Bruges. El a fost titular în toate cele 3 partide de Champions League disputate de Bruges până acum în faza grupelor.

Partida dintre Dortmund şi Bruges va avea loc diseară începând cu ora 22:00. În meciul tur, nemţii s-au impus cu scorul de 3-0.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: fc brugesliga campionilor 

viewscnt
Articole similare