Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii în Paris. Apa folosită pe stadioane şi în capitală, cu urme de coronavirus. Ce decizie s-a luat

Emoţii în Paris. Apa folosită pe stadioane şi în capitală, cu urme de coronavirus. Ce decizie s-a luat

Diverse

Comentarii

Franţa a una dintre cele mai afectate ţări de pandemia de coronavirus. Inclusiv sportul a fost oprit în “Hexagon”, iar în urmă cu câteva zile oficiali ai primăriei Parisului au susţinut că există urme ale noului virus în apă.

Primăria Parisului a informat, la începutul acestei săptămâni, că urme de coronavirus au fost depistate în apa nepotabilă, folosită adesea în parcuri, la curăţarea străzilor sau, printre altele, la irigarea terenurilor stadioanelor.

Pentru a nu risca o infectare în masă a populaţiei, oficialii au luat hotârârea de a stopa alimentarea cu apă. Preşedintele Consiliului Municipal al Parisului, Anne Hidalgo, a asigurat populaţia că nu are motive de îngrijorare: „Nu vă faceţi griji în privinţa apei”. Oficialul a adăugat că reţelele de apă potabilă şi cea nepotabilă nu sunt conectate.

Coronavirus în Franţa - 20.796 de morţi şi numărul pacienţilor internaţi este în scădere

Marţi, News.ro informa că noul coronavirus a cauzat moartea a 20.796 de persoane în Franţa de la începutul epidemiei, potrivit celui mai recent bilanţ comunicat marţi seară de directorul general al Departamentului Sănătăţii, adică 531 de noi decese în ultimele 24 de ore. Printre aceste victime, 7.896 persoane sunt din Ehpad de la 1 martie, şi 12.900 în spitale.

Luni, Franţa a depăşit pragul de 20.000 de morţi din cauza epidemiei, a spus Jérôme Salomon. Covid-19 a ucis "de departe mai mulţi oameni decât toate epidemiile de gripă, chiar cele mai dispreţuite şi mai mult decât canicula din vara lui 2003" care a cauzat 19.000 de decese, a subliniat directorul general al Departamentului Sănătăţii.

Divergenţe în privinţa reluării campionatului

Uniunea Naţională a Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa (UNFP) consideră că nu ar fi rezonabil să se prevadă o reluare a meciurilor fără să se fi efectuat mai întâi o analiză colectivă, informează lefigaro.fr. Potrivit sindicatului, este urgent să se ia în considerare toate opţiunile posibile şi condiţiile acestora, înainte de a decide reluarea sezonului întrerupt de pandemia de coronavirus.

 

 

Afla mai multe despre: stadionfranta 

viewscnt
Articole similare