Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii în vestiar. Cum l-a schimbat Steaua pe Dan Petrescu

Emoţii în vestiar. Cum l-a schimbat Steaua pe Dan Petrescu

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a povestit care au fost senzaţiile trăite de el atunci când a intrat pentru prima dată în vestiarul Stelei. Era doar un puşti şi trebuia să-şi schimbe încălţările lângă fotbalişti deja consacraţi ca Piţurcă sau Lăcătuş.

”Eu am crescut în galeria Stelei. Am fost la toate meciurile în galerie. Am fost copil de mingii. Am fost la meciuri de volei, baschet sau handbal numai în galerie. Eu eram în primul rând un fan al Stelei şi să fiu în vestiar cu Piţurca, Stoica, Iovan, Lăcătuş, numai jucători mari. Era ceva incredibil. Aveam emoţii în vestiar, dar când intram pe teren nu mai aveam emoţii. Numai în vestiar atât” a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

A reuşit să se impună în vestiarul Stelei după Cupa Mondială din 1990, atunci când au plecat jucătorii importanţi.

”M-am impus după Cupa Mondială din 90 când au plecat toţi jucătorii buni. Eu n-am plecat pentru că n-am jucat la Cupa Mondială din cauza unei accidentări. Cu toate că eram pregătit să joc. Asta a fost decizia celor care conduceau atunci naţionala. Mi-a parut foarte rău, am fost fost supărat dar ambiţios şi am zis că trebuie să mai prind măcar un Campionat Mondial sau un Campionat European. Plecând toţi jucătorii, fiind crescut la Steaua, am rămas căpitan de echipă de foarte tânăr. Am avut un campionat foarte bun, am fost golgheterul Stelei şi al campionatului, jucând fundaş dreapta”, a mai spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescusteauafcsblacatussteaua 86emotiivestiarpiturcacopil 

viewscnt
Articole similare