Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii mari pentru fanii blaugrana: ”Nu ştiu unde voi fi în sezonul care urmează”. Declaraţia care dă peste cap planurile Barcelonei

Emoţii mari pentru fanii blaugrana: ”Nu ştiu unde voi fi în sezonul care urmează”. Declaraţia care dă peste cap planurile Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Într-un interviu acordat postului de televiziune al clubului catalan, tehnicianul Ernesto Valverde a ezitat să confirme că îşi va prelungi contractul cu gruparea blaugrana.

”Nu ştiu unde voi fi în sezonul viitor. Mă gândesc doar la cum îmi pot îndeplini obiectivele pentru actuala stagiune, însă Barcelona este genul de club care îşi doreşte mereu mai mult. Trebuie să câştigăm titlul spre exemplu, pentru că altfl toată lumea îşi va îndrepta atenţia spre antrenor. Eu îmi doresc ca lumea de aici să fie mulţumită de munca mea, dar dacă se ratează obiectivele, nu am de ce să mă ascund, ştiu că voi fi principalul vinovat” a explicat antrenorul de origine bască la Barca TV.

Ernesto Valverde (54 de ani) a semnat cu FC Barcelona pe 29 mai 2017 şi a condus gruparea catalană spre titlul de campioană în sezonul trecut. De când a preluat formaţia de pe Camp Nou, Valverde a pierdut doar 7 partide, dar a ratat şansa de a-şi adjudeca în primul sezon un trofeu european.

Valverde a fost şi jucător la FC Barcelona, formaţie cu care a câştigat două trofee în anii 80: Cupa Cupelor în 1988-1999 şi Cupa Regelui Spaniei în 1989-1990.

  • 59 de victorii are Barcelona cu Valverde pe bancă, din 85 de meciuri disputate
  • 69.41% este procentajul meciurilor câştigate de tehnicianul basc
  • 3 trofee a cucerit Valverde la Barcelona

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare