Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru FCSB. Olimpiu Moruţan s-a accidentat în amicalul cu Ludogoreţ. Costel Enache: ”S-a lovit la gleznă”

Emoţii pentru FCSB. Olimpiu Moruţan s-a accidentat în amicalul cu Ludogoreţ. Costel Enache: ”S-a lovit la gleznă”

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost titular în amicalul cu Ludogoreţ, pierdut de FC Botoşani cu 2-0, dar tânărul mijlocaş s-a accidentat la gleznă. Costel Enache speră că problemele nu sunt foarte seriose.

Olimpiu Moruţan, jucător pe care FCSB a plătit 700.000 euro pentru 80% din drepturile federative, s-a accidentat în amicalul cu Ludogoreţ. Mijlocaşul de 18 ani s-a lovit la una dintre glezne după un contact mai dur cu un adversar. Costel Enache speră însă că-l va avea cât mai curând la dispoziţie:

”Da, ceva într-un contact, a suferit o accidentare la gleznă. Sper să nu fie una care să-l ţină mult departe de antrenament. Olimpiu e un romantic al fotbalului, iubeşte necondiţionat fotbalul şi joacă cu plăcere şi cu o pasiune deosebită. Sub nicio formă nu cred că o să-l pierdem mental”, a declarat Costel Enache la microfonul Telekom Sport.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat în această iarnă de FCSB, însă va ajunge la vicecampioană abia în vară. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro, dar FC Botoşani a păstrat 20% dintr-un eventual transfer. De asemenea, FCSB ar mai putea plăti bonusuri de 500.000 de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare