Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru Kyrgios înainte de Wimbledon! Australianul s-a retras de la turneul de la Mallorca din cauza unei accidentări

Emoţii pentru Kyrgios înainte de Wimbledon! Australianul s-a retras de la turneul de la Mallorca din cauza unei accidentări

Tenis

Comentarii

Australianul Nick Kyrgios, finalist anul trecut pe iarba de la Wimbledon, s-a retras de la turneul de la Mallorca, care începe duminică, au anunţat sâmbătă organizatorii.

"Australianul, care se antrenează de mai multe zile pe terenurile din Mallorca, nu poate juca în competiţie", au adăugat ei, fără a da alte detalii. Kyrgios se retrăsese deja de la turneul ATP 500 de la Halle, care se încheie duminică. El a jucat un singur meci pe iarbă în acest sezon, la Stuttgart, la primul său turneu în circuitul ATP din octombrie 2022.

În acel meci, el a pierdut în faţa chinezului Wu Yibing cu 7-5, 6-3.

Australianul, aflat acum pe locul 31 în lume, este afectat de mai multe luni de o accidentare la genunchiul stâng, la care a fost operat în ianuarie şi care l-a împiedicat să concureze în primele şase luni. Turneul de iarbă de la Wimbledon va începe pe 3 iulie.

Afla mai multe despre: kyrgios 

viewscnt
Articole similare