Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru Sevilla înainte de returul cu CFR Cluj. Doi jucători importanţi sunt incerţi! Sevilla - CFR este în direct la Telekom Sport

Emoţii pentru Sevilla înainte de returul cu CFR Cluj. Doi jucători importanţi sunt incerţi! Sevilla - CFR este în direct la Telekom Sport

CFR Cluj

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Tomas Vaclík şi brazilianul Fernando Reges ar putea absenta la returul cu CFR Cluj.

Portarul ceh Tomas Vaclik şi mijlocaţul Fernando Reges s-au antrenat separat după partida disputată duminică de Sevilla, la Getafe. Cei doi fotbalişti, titulari în 11-le de start al lui Julen Lopetegui s-au pregătit în cursul zilei de marţi, separat de restul lotului. Conform presei spaniole, cei doi fotbalişti ar putea lipsi din formula de start a andaluzilor pentru duelul cu CFR Cluj.

Ambele echipe vin după victorii importante în campionat. Sevilla a învins-o pe revelaţia Getafe, cu 3-0, în deplasare, în timp ce CFR Cluj a reuşit să-şi învingă principala contracandidată la titlul Ligii 1. În Oltenia, echipa lui Dan Petrescu a învins U Craiova, scor 2-0. 

"El (n.r. Lopetegui) a mers pe aceeaşi echipă care a jucat cu noi. CFR a reuşit un egal, Getafe, care era pe locul 3, n-a reuşit, deci până la urmă rezulttaul nostru a fost excelent. Acum ne aşteaptă 50.000 de fani, mai mulţi ca la Craiova, sper să ne aducă acelaşi noroc pe care l-am avut şi astăzi, pentru că atmosfera a fost extraordinară. Eu, în România, de când sunt, niciodată n-am întâlnit aşa ceva", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

În turul din Gruia, CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FC Sevilla, în 16-imile de finală din Europa League.

LIVE VIDEO | Sevilla - CFR Cluj, joi, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro

Echipele probabile:

  • Sevilla: Bounou - Kounde, Gudelj, Carlos - Navas, Fernando, Jordan, Escudero - Suso, De Jong, Ocampos
  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Burcă, Vinicius, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic, Păun - Lacina Traore, Omrani

Afla mai multe despre: tomas vaclíksevillacfr 

viewscnt
Articole similare