Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru un stranier! Colegul de echipă al românului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Emoţii pentru un stranier! Colegul de echipă al românului a fost testat pozitiv cu coronavirus
Comentarii

Clubul Ural, la care este legitimat Eric Bicfalvi, a anunţat, vineri, că jucătorul Pavel Pogrebniak a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Pogrebniak suferă de o formă uşoară a bolii. El se simte bine şi este monitorizat permanent de medici, a precizat gruparea rusă.

În cazul celorlalţi jucători de la Ural şi al membrilor stafului tehnic, rezultatele testelor pentru Covid-19 au fost negative.

Eric Bicvalvi îşi pregăteşte plecarea din Rusia

Mijlocaşul ofensiv, Eric Bicfalvi se află în negocieri cu mai multe formaţii din Vest şi sunt şanse foarte mari ca acesta să părăsească Rusia, cât de curând, după patru ani de zile. Anunţul a fost făcut de agentul său, Daniel Dragoş.

"Eric se simte foarte bine la Ural. Acum, ne aflăm în negocieri cu câteva cluburi din vestul Europei, dar totul depinde de situaţia creată de coronavirus, de când se va încheia totul. Eric are o bună relaţie cu preşedintele clubului, aşa că înainte de toate vom ţine cont de oferta clubului, apoi de ofertele celorlalte formaţii", a declarat Daniel Dragoş, potrivit presei din Rusia.

Afla mai multe despre: eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare