Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţionant! Cosmin Moţi şi alţi doi jucători de la Ludogoreţ, într-un clip video impresionant: ”Mulţumim, legendelor!”

Emoţionant! Cosmin Moţi şi alţi doi jucători de la Ludogoreţ, într-un clip video impresionant: ”Mulţumim, legendelor!”
Comentarii

În vârstă de 36 de ani, Cosmin Moţi s-a retras din activitatea de jucător, dar şi-a găsit rapid de lucru. Fostul fundaş este noul director tehnic al lui Ludogoreţ.

Iar bulgarii îl preţuiesc ca atare. Pe pagina de Facebook a clubului a fost postat un clip video emoţionant, cu mesajul:

”Svetoslav Dyakov, Cosmin Moţi şi Vladislav Stoyanov nu vor mai apăra culorile noastre, dar vor rămâne mereu în inimile noastre. Să ne adunăm miercuri la meciul cu Soligorsk şi să spunem împreună: mulţumim legendelor!” au scris cei de la Ludogoreţ pe pagina lor de Facebook.

Cosmin Moţi a scris istorie în Bulgaria. Fostul internaţional român are chiar şi o peluză care îi poartă numele după ce a apărat două penalty-uri cu FCSB, în play-off-ul Ligii Campionilor. Performanţa reuşită atunci a făcut înconjurul planetei.

Cosmin Moţi a ajuns la Ludogoreţ în vara lui 2012, când a fost transferat de la Dinamo contra sumei de 400.000 de euro. În tot acest timp, fostul internaţional român a reuşit să câştige 9 titluri în Bulgaria, o Cupă şi 3 Supercupe ale Bulgariei.

De asemenea, Cosmin Moţi a ajuns cu Ludogoreţ în grupele Champions League şi în primăvara Europa League. Acum, va încerca să o ajute pe Ludogoreţ din noua funcţie pe care a primit-o, cea de director tehnic.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare