Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EMOŢIONANT | Dubla campioană olimpică, Kristina Vogel reacţionează după ce a rămas paralizată: ”Vreau să mă bucur de viaţă!”

EMOŢIONANT | Dubla campioană olimpică, Kristina Vogel reacţionează după ce a rămas paralizată: ”Vreau să mă bucur de viaţă!”

Ciclism

Comentarii

Kristina Vogel a oferit un interviu emoţionant în care şi-a exprimat trăirile din această perioadă de coşmar. Dublă campioană olimpică şi de 11 ori campioană mondială, sportiva în vârstă de 27 de ani mărturiseşte că îşi doreşte doar să nu mai depindă de nimeni.

De două ori campioană olimpică la ciclism, Kristina Vogel a oferit o conferinţă de presă, prima după accidentarea gravă suferită în iunie 2018. ”Vreau să revin la viaţă, vreau să mă bucur de ea!” au fost cuvintele care au emoţionat jurnaliştii prezenţi la evenimentul din Berlin.

”Am decis să iau lucrurile aşa cum sunt. Accidentul mi-a schimbat viaţa, dar nu am motive să nu mă bucur în continuare de ea” a declarat Kristina.

Ciclista germană a mărturisit că-i place să se compare cu un nou-născut şi că vrea să înveţe totul de la zero. După trei luni în Spitalul din Berlin, Vogel spune că ”se simte mult mai bine” şi că are ”dorinţa de a se mişca şi trăi”. Au fost săptămâni ”crunte” spune Kristina Vogel care a ajuns să deteste profund cuvântile ”rabdare şi recuperare".

În vârstă de numai 27 de ani, Kristina Vogel a suferit un grav accident pe pista de la Cottbus, atunci când s-a lovit violent, de un alt ciclist în plină viteză, în timpul unui antrenament: ”Ştiu că nu am să mai merg niciodată, dar...cine ştie, poate voi câştiga cea de-a 12-mea mea medalite de aur în altă parte” a declarat printre lacrimi, Vogel, de unsprezece ori campioană mondială.

”Când s-a petrecut accdidentul mi-am propus să fiu calmă. Apoi, când mi s-au scos pantofii de sport, iar eu nu am simţit nimic, am fost convinsă că nu voi mai putea să merg.  Acum, nu mai are niciun rost să mă întreb ce s-a întâmplat şi cum am ajuns aici. Îmi doresc doar să nu mai depind de nimeni. Şi vreau să ofer ciclismului ceva înapoi” a mai declarat Kristina Vogel. Sportiva a fost operată cu succes la Berlin.

Afla mai multe despre: kristina vogel 

viewscnt
Articole similare