Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EMOŢIONANT | Gest excepţional al unui preşedinte de club din liga a treia engleză pentru un fan al echipei sale

EMOŢIONANT | Gest excepţional al unui preşedinte de club din liga a treia engleză pentru un fan al echipei sale

Diverse

Comentarii

Barnsley este un club de liga a treia din Anglia, care în sezonul trecut a retrogradat din Championship. Formaţia de pe Oakwell Stadium are o bază importantă de fani în South Yorkshire şi este unul dintre cluburile vechi din Albion.

Luni, preşedintele clubului a făcut un gest care a devenit rapid viral pe internet şi care a atras mii de mesaje de apreciere.

Unul dintre fanii echipei trece prin momente dificile, iar gruparea de pe Grove Street a ţinut să-şi manifeste sprijinul pentru el, printr-o scrisoare emoţionantă pe care i-a adresat-o personal. Fanul Barnsley care suferă de depresie, a primit următoarele rânduri din partea lui Gauthier Ganaye: "Dragă Chris, am observat pe Social Media că ai trecut prin momente grele în ultima vreme şi nu ştiu sigur ce ţi s-a întâmplat dar sper ca totul să se rezolve cu bine pentru tine. Eşti alături de noi de mulţi ani şi, vreau să sţii că uşa de la biroul meu e mereu deschisă pentru tine, mai ales că acum avem în sfârşit un automat pentru cafea. Rămâi în continuare alături de noi. Şi noi vom rămâne mereu alături de tine!"

Reacţia fanului nu mai are nevoie de nicio traducere: "Best club in the world!"

Înfiinţată în urmă cu 131 de ani, Barnsley Football Club are probleme financiare în acest sezon, iar echipa a primit o mână de ajutor de la International Investment Consortium, acţionarul majoritat al grupării de pe Oakwell Stadium.

Afla mai multe despre: barnsleyscrisoarefani 

viewscnt
Articole similare