Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enache despre problemele financiare ale clubului: ”Suntem un club unit, bine organizat, vom trece cu bine peste momentul ăsta!”

Enache despre problemele financiare ale clubului: ”Suntem un club unit, bine organizat, vom trece cu bine peste momentul ăsta!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică. Golul a fost marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut din afara careului.

Costel Enache a mărturisit la finalul partidei pierdute în Gruia că nu le poate reproşa nimic elevilor săi. 

Tehnicianul Astrei a recunoscut problemele financiare ale echipei giurgiuvene, dar a dat asigurări la sfârşitul meciului cu CFR că toată această situaţie delicată se va termina cu bine pentru el şi băieţii săi:

”Nu cred că am prea multe să le reproşez. Am văzut atitudine, implicare, am avut posesia, dar nu am avut prea multe oportunităţi. Cu CFR e greu să ai ocazii e drept. Momentul de neatenţie din repriza a doua ne-a dezechilibrat, apoi ştiam că se vor închide, dar chiar şi-aşa ne-am creat ocazii de gol. E greu împotriva lor, au o echipă cu experienţă care gestionează bine situaţiile de joc. Nu e chiar uşor când sunt atâtea probleme, iar în România eu am avut mereu probleme de genul ăsta. Dar din meseria asta trăim, depindem unii de alţii, iar unitatea ne poate ajuta, ne poate aduce zâmbetul pe buze. O să trecem şi peste momentul ăsta, cu siguranţă lucrurile se vor rezolva. Suntem un club unit, bine organizat şi fiecare compartiment este competitiv. Vom trece cu bine fără niciun fel de probleme” a declarat Costel Enache pentru Telekom Sport, la finalul partidei pierdute cu CFR Cluj, scor 0-1.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiu,  

viewscnt
Articole similare