Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enache îl apără pe Devis Mangia, proaspăt demis de la Craiova: ”Fără să supăr pe cineva, mie mi-a plăcut mult ca antrenor”

Enache îl apără pe Devis Mangia, proaspăt demis de la Craiova: ”Fără să supăr pe cineva, mie mi-a plăcut mult ca antrenor”

Astra Giurgiu

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a V-a a play-off-ului Ligii I.

La finalul partidei, Costel Enache antrenorul formaţiei giurgiuvene a savurat prima victorie din playoff a echipei sale: ”A venit târziu această victorie, dar ne bucurăm de ea. Nu ne puteam lansa în afirmaţii, proiecte sau obiective pe care nu suntem siguri că le putem atinge. Entuziasmul şi încrederea noastră scăzuseră. E o mare bucurie pentru mine, pentru că nu iubesc nimic mai mult decât bucuria jucătorilor mei”

Enache a remarcat la finalul acestui joc trei aspecte pozitive: ”Aş vrea să remarc trei lucruri: atitudinea bună a jucătorilor care au găsit energia şi increderea necesară, apoi mă bucur că am găsit drumul spre gol, iar al treilea lucruri faptul că am înscris dintr-o fază fixă. Vreau să subliniez: am un lot echilibrat şi fiecare jucător poate completa primul unsprezece atunci când intră. Am avut fluctuaţii mari în ultima perioadă, dar independent de partea mentală ceea ce stă în puterea noastră putem face foarte bine” a mai spus antrenorul Astrei.

Schimbarea de antrenor de la Craiova l-a surprins pe tehnicianul astralilor, care vorbeşte la superlativ despre Devis Mangia: ”Personal nu mă aşteptam la schimbarea de antrenor de la Craiova. Eu sincer, fără să supăr pe cineva, mie mi-a plăcut Mangia. A venit cu un lucru nou şi clar în fotbalul românesc” a mai spus Enache pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare