Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enache, o singură victorie în play-off: ”Am arătat ca o echipă blazată!” Ce spune despre jocul slab făcut de Alibec: ”S-a antrenat cu ghete cu două numere mai mari”

Enache, o singură victorie în play-off: ”Am arătat ca o echipă blazată!” Ce spune despre jocul slab făcut de Alibec: ”S-a antrenat cu ghete cu două numere mai mari”

Superliga

Comentarii

Astra a fost învinsă cu 1-0 de Craiova şi a rămas cu o singură victorie în play-off. Costel Enache spune că jucătorii săi au arătat precum o echipă blazată. Antrenorul Astrei a vorbit şi despre jocul slab făcut de Alibec.

Astra a pierdut şi cu Craiova şi sunt şanse mici să mai prindă un loc de cupă europeană. Costel Enache spune că jucătorii săi n-au avut o atitudinea foarte bună şi este mulţumit doar de ultimele 10 minute:

”O seară slabă, o seară în care am arătat ca o echipă blazată, care n-a avut ritm de joc, doar o oarecare organizare defensivă, dar aia fără agresivitate şi cu o dinamică destul de lentă. N-a fost un joc reuşit sub nicio formă, doar ultimele 10 minute, în care am văzut o tresărire de orgoliu la jucătorii mei. A fost unul din meciurile fără ritm, un meci slab”, a declarat Costel Enache.

Antrenorul Astrei i-a luat apărarea lui Denis Alibec, care a făcut un meci slab: ”(90% din mingi îl caută pe Alibec. Vă trage în jos acest mod de gândire al jucătorilor dumneavostră?) Nu, nu ne trage în jos sub nicio formă. E un mod de a construi atacurile. Denis are inventivitate, are calitate, e un jucător de pasă finală şi e un jucător care poate finaliza. E normal să fie căutat şi să ducem mingile prin el. Eu îl consider pe Denis cel mai bun jucător de ultimă pasă din campionatul nostru, aşa că, din contră, e un mod bun de a dezvolta atacurile.

A încercat, dar n-a avut realizări finale. Iar Denis Alibec nu e un jucător care să creeze la fiecare 5 minute. Şi, cu un joc foarte slab, Denis poate fi eficient, poate găsi o soluţie în orice moment. El a lipsit două zile săptămâna trecută, pentru că în urma unei lovituri, piciorul i s-a umflat foarte tare. N-a putut încălţa ghete, pentru că ghetele sunt chiar fixe. S-a antrenat alături de noi, aşa ce a putut face, cu o pereche de adidaşi cu două numere mai mari”,
a mai spus Enache.

Afla mai multe despre: denis alibecastracostel enache 

viewscnt
Articole similare