Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enes Sali, noul "wonderkid" al lui Gică Hagi, a intrat pe lista unei echipe mari din Europa! Cine îl vrea

Enes Sali, noul "wonderkid" al lui Gică Hagi, a intrat pe lista unei echipe mari din Europa! Cine îl vrea

Farul

Comentarii

Enes Sali (15 ani), noul "wonderkid" al lui Gică Hagi, a intrat în atenţia turcilor de la Galatasaray după ce a marcat un gol spectaculos în Farul - Clinceni 5-0.

Gică Hagi poate da lovitura cu noul "wonderkid" de la Farul. Enes Sali, pe lista lui Galatasaray

La doar 15 ani, Enes Sali a fost trimis în teren de Gică Hagi la meciul pe care Farul l-a câştigat împotriva Academicii Clinceni, 5-0 pe teren propriu, şi fotbalistul cu origini în Turcia a răsplătit încrederea "Regelui". Sali a marcat la capătul unei curse fenomenale şi a intrat în atenţia lui Galatasaray, potrivit presei din Turcia.

Potrivit Fanatik, Gică Hagi şi Fatih Terim au discutat deja despre Enes Sali, tânărul pe care fostul decar de la Galatasaray l-a crescut în academia sa.

„Noul Hagi la Galatasaray”, este titul cotidianului turc Fanatik. Jurnaliştii au continuat: „Enes Sali (15 ani) de la Farul Constanţa, jucător despre care Hagi spunea că este „mai talentat decât mine”, a fost propus la Galatasaray. După ce Enes Sali a marcat un gol pentru echipa lui Hagi, fotbalistul a început să fie urmărit de Galatasaray.

Farul Constanţa, echipă antrenată de Gică Hagi, a jucat un meci amical împotriva lui Galatasaray pe 5 septembroe, însă Enes Sali nu a putut face deplasarea deoarece a fost convocat la echipa naţională superioară vârstei sale. Cu toate acestea, Fatih Terim s-a întâlnit cu Gică Hagi şi au vorbit despre Enes Sali, tânăra vedetă a celor de la Farul”, au scris jurnaliştii turci de la Fanatik.

  • 4 - patru meciuri şi un gol a strâns până acum Enes Sali la echipa mare a Farului

Afla mai multe despre: enes saligalatasarayfarulfatih terimgoltransfer 

viewscnt
Articole similare