Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii anunţă că Manchester City se retrage din cursa pentru Erling Haaland. Motivele din spatele deciziei

Englezii anunţă că Manchester City se retrage din cursa pentru Erling Haaland. Motivele din spatele deciziei

Manchester City

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona sunt favorite pentru a-l achiziţiona pe Erling Haaland, iar Manchester United a intrat puternic în cursa pentru transferul norvegianului. În schimb, marea rivală locală, Manchester City nu-şi permite transferul starului de la Dortmund, susţine presa internaţională.

Englezii anunţă că Manchester United a intrat în cursa pentru semnătura lui Haaland, în timp ce Manchester City s-ar orienta spre alte ţinte.

Marele rival al celor doi giganţi din Spania, Manchester City, pare că a ieşit din lupta pentru achiziţionarea starului norvegian.

Guardiola l-a lăudat pe Haaland înainte de meciul direct, dar City pare că se retrage din cursa pentru semnătura sa: ”Este un fotbalist fantastic, toată lumea ştie asta. Şi un nevăzător îşi poate da seama că este fantastic, nu este necesar să fii manager pentru a fi conştient de acest lucru”, a explicat antrenorul spaniol.

Totuşi, Haaland are şanse mici să vină pe Ettihad Stadium. Germanii solicită 150 de milioane de euro pentru transferul talentatului atacant, o sumă pe care Guardiola nu vrea să o plătească pentru Haaland: ”Dacă investeşi bani mulţi într-un singur jucător, nu ai garanţia că vei câştiga! Toţi jucătorii contribuie la succes, iar competiţiile nu sunt câştigate de un singu fotbalist. Până acum, Manchester City nu a investit mai mult de 100 de milioane de lire într-un singur fotbalist. Poate pe viitor, dar în acest moment, nu vom face acest lucru” a explicat tehnicinaul spaniol.

Este a doua oară când Guardiola dezminte informaţiile referitoare la un posibil transfer al norvegianului Haaland. ”Este imposibil, pentru că nu ne permitem să-l transferăm” a mai spus el, în trecut.

Real Madrid şi FC Barcelona rămân astfel singure în lupta pentru semnătura starului norvegian. 

Afla mai multe despre: haalandcityguardiola 

viewscnt
Articole similare