Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii au înnebunit după ce au pierdut finala de la EURO 2020! Fanii au confundat steagul Italiei cu cel al Bulgariei şi au atacat Ambasada vecinilor noştri

Englezii au înnebunit după ce au pierdut finala de la EURO 2020! Fanii au confundat steagul Italiei cu cel al Bulgariei şi au atacat Ambasada vecinilor noştri

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Pentru englezi a marcat Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro. Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

Suporterii englezi au au încercat să rupă steagul greşit

Suporterii englezi au încercat să rupă steagul Ambasadei Bulgariei, după ce l-au confundat cu cel al Italiei, deoarece ambele au aceleaşi culori. Jurnalistul Georgi Gotev de la Euractiv.bg a făcut aceste dezvăluiri, iar potrivit lui, după marea finală, suporterii englezi au confundat steagul Bulgariei cu cel al Italiei şi au atacat ambasada vecinilor noştri. 

„Suporterii nervoşi au încercat să rupă steagul de la Ambasada Bulgariei din Londra, pentru că are aceleaşi culori că drapelul Italiei”, a scris Georgi Gotev, pe contul oficial de Twitter.

Afla mai multe despre: italia-anglia-euro 2020 

viewscnt
Articole similare