Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii au întocmit lista celor cinci atuuri cu care Nicolae Stanciu l-a convis pe Marcelo Bielsa. "Exact cum îi place lui"

Englezii au întocmit lista celor cinci atuuri cu care Nicolae Stanciu l-a convis pe Marcelo Bielsa. "Exact cum îi place lui"

Fotbal

Comentarii

Nicolae Stanciu este foarte aproape să ajungă în Premier League, la nou-promovata Leeds United, formaţie antrenată de legendarul antrenor argentinian Marcel Bielsa.

Fostul antrenor de la Espanyol, Bilbao, Marseille, Lazio, Lille şi naţionalele Argentinei şi Chile, a prezentat conducătorilor de la Leeds o listă cu cinci jucători pe care i-ar dori rapid la echipă. Printre ei se regăseşte şi Nicolae Stanciu, actualmente legitimat la Slavia Praga.

Presa engleză a anunţat, zilele trecute, că Slavia Praga a solicitat 7 milioane de lire sterline în schimbul fotbalistului român, iar mutarea are şanse mari să se realizeze. Englezii de la "The Boot Room" au întocmit şi cele cinci atuuri care îl pot ajuta pe Stanciu să ajungă în Premier League:

1. Titular în naţionala României. 

"Stanciu are deja un nume pe scena internaţională, cu 37 de prezenţe pentru ţara sa, pentru care a marcat şi 10 goluri - este considerat un om de bază, fiind titular de 9 ori în 2019."

2. Comparaţia cu Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu

"Presa din România îl compară pe Stanciu cu Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, deoarece şi ei au purtat numărul 10 la echipa naţională. Totuşi, el nu este încântat de aceste comparaţii"

3. Sezonul trecut din Liga Campionilor

"Stanciu a făcut parte dintr-o impresionantă Slavia Praga, care a înfruntat pe Inter, Borussia Dortmund şi Barcelona în grupele Ligii Campionilor. A jucat titular în toate cele şase partide, însă nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreun assist"

4. Versatilitatea

"Exact cum îi place lui Bielsa. Stanciu este un natural număr 10, rol pe care l-a jucat sezonul trecut, dar poate juca chiar şi în flanc, dar şi ca <nouă fals> dacă i se cere"

5. Acelaşi agent precum jucători de la Aston Villa şi Newcastle 

"Potrivit Transfermarkt, Stanciu este reprezentat de SPOCS Global Sports. Aceştia sunt cunoscuţi pentru relaţii din Premier League, acolo unde îi mai reprezintă pe Martin Dubravka de la Newcastle şi Mbwana Samatta de la Aston Villa"

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare