Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii dezamăgiţi de Florin Andone. Fanii lui Brighton nu îl mai doresc înapoi: ”Nu era pe placul vestiarului”

Englezii dezamăgiţi de Florin Andone. Fanii lui Brighton nu îl mai doresc înapoi: ”Nu era pe placul vestiarului”

Stranieri

Comentarii

Un site important al fanilor lui Brighton i-a dedicat un articol întreg internaţionalului român, Florin Andone. Totul după accidentarea gravă suferită la Galatasaray Istanbul.

Florin Andone şi-a rupt ligamentul lateral interior, dar a suferit şi o ruptură parţială a ligamentului cruciat anterior de la genunchiul drept. Românul s-a accidentat în minutul 11, ceea ce înseamnă că el se va întoarce în scurt timp în Anglia pentru tratament.

Englezii s-au supărat însă pe el. Un site al fanilor lui Brighton îl pune la zid pe internaţionalul român, mai ales după ultimele sale declaraţii. Andone l-a învinovăţit în mod direct pe Chris Hughton (fostul antrenor de la Brighton) pentru că nu l-a jucat suficient, ba chiar a avut cuvinte de reproş şi la adresa unuia dintre foştii săi coechipieri. ”Florin a subliniat într-un interviu că se simte dezamăgit de felul în care a fost tratat în Albion, dar iată că destinul i-a întors acum spatele şi îl obligă să încheie mai devreme sezonul şi probabil împrumutul la Galatasaray” scrie site-ul WeareBrighton.

”Andone a fost într-o formă decentă de la mutarea sa la Galatasaray, începând şase meciuri în Super Liga turcă şi evoluând de trei ori în Liga Campionilor. Probabil că Galatasaray s-ar fi întors cu o ofertă îmbunătăţită sau în caz contrar, un alt club de pe continent ar fi fost dispus să plătească mai mult pentru serviciile sale pe baza a ceea ce făcea în Turcia. Pare greu de crezut că Brighton îl va mai ţine, ţinând cont de faptul că el nu era oricum un jucător pe placul echipierilor săi” mai scrie sursa citată. 

Aventura lui Andone la Galatasaray s-ar putea sfârşi brusc

Accidentarea lui Andone i-a pus în dilemă pe şefii lui Galatasaray. Internaţionalul român a fost împrumutat de la Brighton până la finalul sezonului şi chiar se gândeau să-l transfere definitiv, după ce a lăsat o impresie excelentă. Acum, site-ul webaslan.com scrie că cei de la Galata ar putea să rupă încă de acum contractul de împrumut şi să-l trimită înapoi la Brighton.

În cazul în care cei de la Brighton n-ar fi de acord cu rezilierea contractului de împrumut încă din această iarnă, Andone ar urma să rămână până în vară la Galatasaray, dar turcii ar transfera încă un atacant.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare