Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii îl văd pe starul italian, Mario Balotelli, venind în Gruia. "Ar putea fi ultima lui şansă". Concurenţă din America de Sud pentru CFR Cluj

Englezii îl văd pe starul italian, Mario Balotelli, venind în Gruia. "Ar putea fi ultima lui şansă". Concurenţă din America de Sud pentru CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, în euforia titlului cucerit în Bănie, zilele trecute, a declarat că a transfera un atacant de top al Italiei, lăsând de înţeles că acesta va fi Mario Balotelli, cel care a rămas liber de contract după experienţa de la Brescia.

Mario Balotelli (29 de ani) părăsit pe Brescia după doar un singur sezon, după ce a avut probleme mari cu greutatea. Medicii echipei au sesizat că Mario avea un plus de opt kilograme, faţă de greutatea sa optimă. Clubul i-a refuzat accesul în baza de pregătire, odată cu ridicarea restricţiilor impuse de criza de COVID-19. Ultimul său meci oficial datează din 9 martie. De atunci, Brescia a retrogradat în Serie B, iar el a rămas liber de contract.

Italienii anunţă că Flamengo îl doreşte pe Balotelli în Brazilia. În acelaşi timp, CFR Cluj este interesată de fotbalistul italian, deşi salariul jucătorului ar putea fi cel mai mare impediment. Cele mai mari salarii de la CFR Cluj sunt de 10.000-15.000 de euro pe săptămână, mult prea puţin pentru Balotelli.

Mario Balotelli a început fotbalul la Lumezzane, apoi a trecut la Internazionale Milano. În 2010, Manchester City a plătit interului 30 de milioane de euro. La trei ani distanţă, Milan îl cumpără pentru 20 de milioane de euro, iar un an şi jumătate îl vinde pe aceeaşi sumă la Liverpool. Transferul înapoi în Anglia, cea mai mare greşeală. În 2017, la Nice, s-a părut că îşi revine în forma care l-a consacrat şi care îl face finalist de Campionat European cu Italia, dar n-avea să fie aşa. A oferit prea puţin la Marseille şi Brescia, iar acum a rămas fără angajament.

Englezii de la Daily Mail anunţă că transferul la CFR Cluj este poate fi ultima şansă pentru italian de a conta în fotbalul important al Europei. Curând împlineşte 30 de ani, iar timpul nu iartă pe nimeni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare