Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii ştiu să-şi respecte managerii. Ce salariu uriaş va primi Pochettino după parcursul bun pe care-l are cu Tottenham

Englezii ştiu să-şi respecte managerii. Ce salariu uriaş va primi Pochettino după parcursul bun pe care-l are cu Tottenham
Comentarii

Managerul Mauricio Pochettino va semna o prelungire a contractului cu Tottenham, urmând ca salariul său să fie mărit la 10 milioane de euro, conform presei engleze.

În prezent, Mauricio Pochettino are un salariu de 6,6 milioane de euro pe an.

Tottenham vrea ca prin această măsură să evite ca antrenorul să plece la Real Madrid sau la Paris Saint-Germain, care şi-au manifestat interesul pentru serviciile tehnicianului.

Potrivit presei engleze, o prelungire a contractului lui Pochettino i-ar face şi pe jucători precum Dele Alli, Christian Eriksen sau Harry Kane să accepte noi acorduri. În momentul de faţă, Tottenham este pe locul 4 în clasament, cu un avans de opt puncte peste ocupanta locului 5, Chelsea. Astfel, echipa pregătită de Pochettino şi-a asigurat, în mare măsură, participarea şi în sezonul următor al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: tottenhampochettinoangliapremier leagueliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare