Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enriko Papa neagă orice prietenie între FCSB şi Botoşani: ”Jucăm cu fiecare adversar la fel”. Ce spune despre golul decisiv marcat cu Craiova

Enriko Papa neagă orice prietenie între FCSB şi Botoşani: ”Jucăm cu fiecare adversar la fel”. Ce spune despre golul decisiv marcat cu Craiova

Superliga

Comentarii

Botoşani a obţinut o victorie de zile mari, prima din istorie, la Craiova, în a şaptea rundă a play-off-ului Ligii 1. Moldovenii s-au impus cu scorul de 3-2, în urma unui meci cu trei cartonaşe roşii şi nenumărate ocazii.

În urma partidei, moldovenii s-au arătat mândri de rezultat, obţinut după o risipă de efort a baieţilor lui Croitoru. Enriko Papa, marcatorul golului decisiv, s-a bucurat de reuşita sa şi de victoria obţinută şi a dclarat că obiectivul echipei este să prindă poziţia a patra.

Papa neagă orice prietenie între FCSB şi Botoşani

După prestaţia execrabilă din meciul cu FCSB şi meciul excelent reuşit cu Craiova, Papa a răbufnit la sugestia că ar putea exista o prietenie între gruparea roş-albastră şi Botoşani.

”Acest gol pentru noi e un pas spre locul patru. Noi vrem locul patru, ca jucători, ca staff, cu Marius. Vrem să prindem locul patru, e greu, ştim că Sepsi e o echipă mare, are un buget mare, dar i-am bătut când a trebuit. A fost un joc frumos,  un fotbal adevărat. Am jucat frumos şi noi şi Craiova.

Noi jucăm cu fiecare adversar la fel. Nu ştiu ce vorbeşte lumea. E ceva care nu e corect pentru noi. Nu e respect pentru noi, deşi noi i-am mai bătut pe FCSB, am făcut şi egaluri. Nu putem să zicem că nu jucăm cu FCSB, dar jucăm cu Craiova şi cu CFR. Noi jucăm cu toţi.

FCSB a vândut acum un jucător cu 13 milioane, la noi, 13 milioane este toată echipa. Nu putem să zicem ca noi lăsăm pe FCSB. Este echipă mare. Noi facem ce ştim, ce ne zice profesorul Marius, să jucam fotbal”, a declarat Papa.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1papafc botoşaniuniversitatea craiovacraiova botoşani 

viewscnt
Articole similare