Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Entuziasm la Hermannstadt după victoria în faţa Botoşaniului. Reacţia unui fotbalist-cheie al sibienilor referitoare la penalty-ul care a decis soarta meciului

Entuziasm la Hermannstadt după victoria în faţa Botoşaniului. Reacţia unui fotbalist-cheie al sibienilor referitoare la penalty-ul care a decis soarta meciului

FC Botoșani

Comentarii

Hermannstadt a reuşit pentru prima dată în istoria sa să o învingă pe FC Botoşani, în meciul de luni seară din cadrul etapei a cincea a Ligii 1.

A doua victorie consecutivă a sibienilor, în campionatul României, i-a adus pe aceştia pe poziţie de play-off. Mijlocaşii Romario Pires şi Răzvan Dâlbea s-au arătat, la finalul partidei, bucuroşi de rezultatul obţinut.

”Eu zic că situaţia la club e foarte bună, avem jucători, avem un lot fabulos, avem nişte copii care nu mai sunt copii, sunt oameni mari şi desigur, se vede că cine a fost pe teren a făcut treabă şi asta e cel mai important.

Când dau eu gol sau când dă altcineva gol nu e numai un jucător, e toată echipa. Se vede din afară spiritul nostru de luptă şi asta face diferenţa.”, a declarat Romario Pires. mijlocaşul Hermannstadtului, care a marcat golul victoriei pentru sibieni din penalty, în partida câştigată în faţa Botoşaniului, scor 2-1.

Şi unul dintre căpitanii formaţiei Hermannstadt, Răzvan Dâlbea, s-a arătat încântat la finalul partidei, chiar dacă a admis că sibienii au avut noroc la acordarea penalty-ului din minutul 89.

”A fost o victorie muncită, ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci. Staff-ul a pregătit foarte bine, ne-a transmis ce avem de făcut, am respectat în cea mai mare parte. Nu prea le-am dat ocazii şi am avut şi puţină şansă, cu penalty-ul, dar important e că e o victorie meritată, cred eu, una peste alta.

Situaţia aceasta, creată în această săptămână, ne-a motivat foarte mult, am şi vorbit între noi şi am zis că vrem să demonstrăm, cei care suntem aici, indiferent câţi suntem la număr, trebuie să câştigăm acest meci.”, a spus mijlocaşul Răzvan Dâlbea.

Partida din etapa a cincea a Ligii 1, dintre Hermannstadt şi Botoşani s-a terminat cu victoria echipei gazdă, scor 2-1.

Botoşani a ratat ocazia de a urca pe locul doi în Liga I, după ce a pierdut meciul cu Hermannstadt. Moldovenii au început rău meciul de la Sibiu: Şeroni a dus-o în avantaj pe Hermannstadt cu un autogol. Dâlbea a trecut pe lângă golul de 2-0.

A fost 1-1, după ce Keyta a restabilit egalitatea. Sibienii puteau prelua din nou conducerea, dar Sîntean s-a împiedicat în careul advers. Ongenda a fost la un pas de a marca, în primul meci de la revenirea la Botoşani.

În ultimele minute, sibienii au primit o lovitură de la 11 metri, iar Romario Pires a marcat golul victoriei pentru echipa sa. S-a terminat 2 la 1 pentru Hermannstadt, care e la al doilea succes consecutiv. Moldovenii au suferit prima înfrângere în Liga I. 

Afla mai multe despre: hermannstadtbotoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare