Experiențe împreună.
You are here:

Epidemia de coronavirus loveşte DIN NOU! Partida România - Italia din Fed Cup a fost amânată!

Epidemia de coronavirus loveşte DIN NOU! Partida România - Italia din Fed Cup a fost amânată!

Tenis

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, David Haggerty, a anunţat că în contextul epidemiei de Covid-19 s-a luat decizia de a se amâna atât turneul final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 aprilie la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, din 17 şi 18 aprilie.

În 17 şi 18 aprilie, echipa de Fed Cup a României urma să întâlnească Italia, la Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale.

“Suntem extrem de dezamăgiţi că a trebuit să luăm această decizie, dar nu vom risca sănătatea sportivilor, căpitanilor, stafurilor şi spectatorilor. Ameninţarea Covid-19 este una serioasă şi trebuie să acţionăm responsabil ca federaţie şi ca oameni. Situaţia este dincolo de sport”, a declarat David Haggerty.

Forul internaţional va anunţa “în timp util” noile date pentru turnul final şi pentru confruntările din play-off, a precizat Haggerty.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe