Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episod incredibil povestit de Daum cu un manager din Liga 1: "Trebuie să-mi convoci jucătorii aceştia! Vreau să-i vând!"

Episod incredibil povestit de Daum cu un manager din Liga 1: "Trebuie să-mi convoci jucătorii aceştia! Vreau să-i vând!"

Echipa națională

Comentarii

Christoph Daum a povestit că managerul unui club din România i-a cerut să convoace jucători de la gruparea respectivă:

"Un manager de club a venit la mine şi mi-a spus: <Ce am făcut eu sau clubul meu împotriva ta?> <Nimic, ce vrei să spui?> Atunci de ce nu îi convoci pe jucători X sau Y de la echipa mea?> <Uite, noi facem scouting continuu, monitorizăm 50 de jucători şi selectăm dintre aceştia poate 23-24 de jucători. Vom urmări mereu fiecare jucător pe cât de mult posibil pentru a ne lămuri cine e cel mai în formă, cine se potriveşte mai bine echipei.>

<Nu contează, trebuie să-i convoci pe jucătorii aceştia! Avem probleme financiare, trebuie să vând jucători şi ştii că dacă e un jucător de naţională e o şansă mai mare să îl transfer.> <Da, ştiu asta, dar sunt independent şi nu fac nicio favoare vreunui club. Îi selecţionez pe cei mai buni jucători. Nu ţin cont de numele jucătorului sau al clubului.> Etichetaţi dumneavoastră cum doriţi această situaţie."

Afla mai multe despre: christoph daumechipa nationalaromanialiga 1 

viewscnt
Articole similare