Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episod incredibil povestit de un star din Premier League: ”Eram mort de beat când am dat un hattrick pentru Arsenal”

Episod incredibil povestit de un star din Premier League: ”Eram mort de beat când am dat un hattrick pentru Arsenal”

Premier League

Comentarii

Fostul fotbalist Jermaine Pennant a dezvăluit în autobiografia sa, Mental: Bad Behaviour, Ugly Truths and the Beautiful Game (Psihic: Comportament Rău, Adevăruri Urâte şi Frumosul Joc), că a intrat pe teren sub influenţa alcoolului în meciul jucat pentru Arsenal Londra, cu Southampton, în 7 mai 2003, în care a marcat trei goluri, informează Daily Mirror.

Pennant, 25 de ani, spune că a petrecut toată noaptea dinaintea meciului şi că a luat micul dejun la McDonald's, pentru că ştia că nu va fi titular în acel meci. Jucătorul era de la 15 ani la Arsenal, iar meciul despre care vorbeşte l-a disputat la 20 de ani.

Prietenii lui, care ştiau că are meci a doua zi, au vrut să-l încuie în cameră ca să nu meargă la petrecere.

"Ştiam că acolo vor fi atât de multe fete, încă eram hotărât să mă duc. Nu era cale să nu mă duc. Am promis că nu o să beau, nici măcar o picătură. Aşa că am mers acolo, a fost o noapte bună, pe care am terminat-o praf. Ne-am făcut atât de praf, încât ei au uitat de meciul meu de a doua zi", povesteşte jucătorul.

Fostul fundaş al lui Charlton Jon Fortune era printre cei care îl însoţeau şi îşi aminteşte că Pennant era cu fată la 05.00 dimineaţa.

După ce a băut patru litri de apă, Pennant a intrat pe teren "făcând pe el" şi încă beat.

"Mă simţeam ca şi cum urma să mor, dar am dat totul, fiecare picătură de putere pe care o aveam, fiecare picătură de concentrare şi energie, nu conta cât de rău îmi era. Meciul a început. Alergam pe acolo abia aşteptând pauza. Apoi am marcat. Thierry Henry m-a lansat, am şutat la coluţul de jos şi am înscris. Am gândit: <Îţi mulţumesc, Doamne!> Apoi m-am bucurat. M-am uitat la banca de rezerve şi nu doream altceva decât să mă schimbe cineva. Eram atât de fericit şi mă gândeam: <Scoateţi-mă de pe teren!> Apoi am mai dat un gol. La al doilea gol, mi-am spus: <mă întreb ce or fi gândind băieţii!> Mă întreb dacă or şti că am dat două goluri. Apoi am completat <hat-trick-ul> şi am gândit <nu e adevărat>. Nu-mi venea să cred. Nu am suflat o vorbă. Am luat mingea după meci. În ultimele 20 de minute, simţeam că-mi vine să vomit deoarece aveam încă alcool în corp. M-am simţit îngrozitor, era ceva de genul <scoateţi-mă afară, vă rog", mai povestit Pennant.

Jammie Pennant nu a avut o carieră strălucită la Arsenal, fiind împrumutat de mai multe ori. El a mai evoluat, printer alte echipe, la Liverpool, Real Zaragoza, Stoke City, Wolverhampton Wanderers şi Wigan.

Afla mai multe despre: jermaine pennantautobiografiearsenal,  

viewscnt
Articole similare