Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episod ŞOCANT pentru omul care l-a luat pe Andrei Ivan în Rusia! "Am găsit o coroană funerară la uşa casei!" Explicaţia gestului

Episod ŞOCANT pentru omul care l-a luat pe Andrei Ivan în Rusia! "Am găsit o coroană funerară la uşa casei!" Explicaţia gestului

Campionate

Comentarii

Cu o avere estimată la 4,2 milarde de dolari, afaceristul rus Sergey Galitsky este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, iar hobby-ul său principal pare să fie fotbalul.

Omul care a transformat-o pe FK Krasnodar într-o forţă a Rusiei e mândru că Spania, campioana mondială din 2010, a ales baza sportivă a echipei sale pe durata CM 2018 şi că acest lucru e mai important pentru el decât faptul că stadionul din Krasnodar nu va organiza vreun meci la acest turneu final.

În acest context, patronul echipei lui Andrei Ivan a devenit un punct de interes pentru presa internaţională, iar Galitsky vorbeşte atunci când are ocazia despre începuturile sale în lumea afacerilor, la sfârşitul anilor 90 şi modul în care a fost nevoit în înfrunte mafia locală.

"Normal că am avut probleme... La început, după ce am ajuns în oraş şi am refuzat să plătesc (n.r. taxa de protecţie) mafiei, am găsit o coroană de flori la uşa apartamentului meu, cu mesajul "Din partea frăţiei locale". Apoi, cineva a aruncat cu o grenadă în geamul biroului meu, iar la magazine au venit cu arme automate", povesteşte Galitsky.


 

Afla mai multe despre: patron krasnodarpatron rusiagalistkyandrei ivan 

viewscnt
Articole similare