Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episod terifiant povestit de un fost jucător de la Steaua! Se simte norocos că trăieşte: ”Am rămas marcat pe viaţă! O tragedie imensă”

Episod terifiant povestit de un fost jucător de la Steaua! Se simte norocos că trăieşte: ”Am rămas marcat pe viaţă! O tragedie imensă”

Stranieri

Comentarii

Janos Szekely s-a stabilit în Italia, departe de fotbalul românesc, şi încă nu ştie dacă vrea să mai joace sau să intre 100% în zona afacerilor. Are aproape 35 de ani şi e încă la curent cu ce se întâmplă în Liga I. Nu ar mai reveni ca jucător, dar ţine cu Steaua, chiar dacă titlul crede că se va duce la CFR Cluj.

72 de meciuri, 7 goluri şi 11 pase decisive a strâns Szekely în tricoul Stelei.

Departe de scandalurile din Liga I, Szekely a rememorat pentru Gazeta Sporturilor câteva momente din cariera sa şi a povestit lucrul pe care îl regretă cel mai tare. ”Sunt convins, până la urmă aşa este şi firesc la anumite vârste. Dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să schimb o decizie pe care am luat-o, nu m-aş mai fi dus în Rusia când am fost nevoit să plec de la Steaua. Aveam ofertă de la Orduspor, din Turcia, cred că ar fi fost mai bine. Atât!”, a spus fotbalistul.

EPISODUL TERIBIL CARE L-A MARCAT PE VIAŢĂ

Szekely a vorbit şi despre o întâmplare absolut şocantă. Urma să zboare, în câteva zile, cu un avion, dar aeronava s-a prăbuşit cu echipa de hochei de la Lokomotiv Iaroslav.

O întâmplare din Rusia. Noi zburam cu acelaşi avion, unul foarte vechi, abia decola. Ne întorsesem dintr-o deplasare de la Krasnodar, am ajuns cu bine, dar peste două săptămâni aveam meci cu Anji. Cu câteva zile înaintea deplasării, a venit o veste-şoc. O tragedie uriaşă. Acel avion a fost luat de Lokomotiv Iaroslav, echipa de hochei, într-un zbor către Minsk, dacă nu mă înşel. N-au mai ajuns, s-a prăbuşit imediat după decolare. Am rămas marcat de acest episod. Ştiind că în acel avion am fost şi eu de atâtea ori şi că zburasem cu doar câteva zile înainte şi urma să zburăm iar. Ni se puteam întâmpla nouă...”, a spus Szekely pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: szekelysteauafcsbrusia 

viewscnt
Articole similare