Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episod uimitor cu Ilie Năstase pe stadionul lui Chelsea: ”Trecuseră vreo 25 de minute şi m-am dus după el, era lângă zona de WC”. Ce făcea legendarul tenismen :)

Episod uimitor cu Ilie Năstase pe stadionul lui Chelsea: ”Trecuseră vreo 25 de minute şi m-am dus după el, era lângă zona de WC”. Ce făcea legendarul tenismen :)

Diverse

Comentarii

Cosmin Guşă a povestit un episod cu Ilie Năstase în prim-plan, în timpul lui meci între Chelsea şi Blackburn. Legendarul tenismen a plecat să cumpere bere, dar nu s-a întors nici după 25 de minute. Motivul? Dădea autografe suporterilor englezi.

Cosmin Guşă are multe amintiri din sportul românesc, dar una care l-a amuzat a fost la un meci Chelsea - Blackburn, în 2006. Politicianul a povestit cum a mers la meci alături de Dan Petrescu, Ilie Năstase şi Giovanni Becali şi cu fostul mare tenismen a plecat după bere şi nu s-a mai întors.

Cum au reacţionat fanii lui Chelsea când l-au văzut pe Ilie Năstase

Cosmin Guşă spune că Ilie Năstase are în continuare o imagine excelent în străinătate, deşi s-a retras încă din 1985. Primul număr 1 din istoria ATP a fost recunoscut de fanii lui Chelsea, care s-au pus la coadă pentru autografe:

”Eram la pauza meciului dintre (n.r. Chelsea - Blackburn, în 2006)... Şi are (n.r. Cosmin Guşă) nişte pantofi eleganţi, acolo tot stadionul îl aplauda la pauza meciului dintre Chelsea şi Blackburn, pe Stamford Bridge. Super Dan a facut un tur de stadion, noi eram pe undeva pe aici, prin zona jurnaliştilor şi îl priveam. Eram prezenţi la Londra pentru meciul de a doua zi dintre Tottenham şi Dinamo (n.r. scor 3-1, în grupele Cupei UEFA).

Dan Petrescu nu avea decât 3 invitaţii, plus a lui. Şi atunci am fost selectat, cum ar veni şi ne-am dus la meci cu Giovani Becali, care era şi prieten cu Mourinho, care era antrenorul echipei (n.r. al lui Chelsea) în momentul acela, şi cu Ilie Năstase. Noi 3 am fost spectatorii de lux din tribună, iar tot stadionul îi cânta lui Dan Petrescu imnul lui, avea imnul lui la Chelsea.


 
I-am spus înainte: ”vezi că te pun ăia să alergi, ai grijă cum te încalţi”. La pauză zice Ilie Năstase: ”eu ma duc să iau nişte bere şi chipsuri”. Începe meciul, nu vine Ilie. Giovanni zic: ”bă, s-o fi rătăcit?” / ”Mă rătăcesc eu sau tu, ăsta e obişnuit cu stadioanele astea”.

M-am dus după el să văd ce e cu Ilie, trecuseră vreo 25 de minute. Domne', şi văd lângă zona de WC, era o coadă lungă de suporteri care nu au mai intrat la meci, stând la autografe la Ilie Năstase, suporteri de fotbal. Zic: ”Ilie ce faci?”. Zice: ”domne', preţul celebrităţii, lasă că vin peste vreo 10 minute”
, a povestit Cosmin Guşă la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: ilie nastase 

viewscnt
Articole similare