Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Episodul care a dus la ruptura dintre Dan Nistor şi Dan Petrescu: „S-a întâmplat în timpul unui antrenament”

Episodul care a dus la ruptura dintre Dan Nistor şi Dan Petrescu: „S-a întâmplat în timpul unui antrenament”

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a rezistat doar şase luni în tricoul CFR Cluj.

Transferat cu mari speranţe, Dan Nistor nu a rezistat mult la CFR Cluj.

Motivul a fost de multe ori pus sub semnul întrebării. Ieri, Iuliu Mureşan, fostul preşedinte de la CFR Cluj, a făcut lumină şi a dezvăluit episodul care a dus la ruptura dintre Dan Nistor şi Dan Petrescu, antrenorul clujenilor în perioada respectivă.

Conform celor spuse de Iuliu Mureşan, Nistor i-ar fi comentat lui Petrescu şi de acolo ar fi pornit relaţia tensionantă dintre cei doi.

„Pe Nistor, un jucător foate bun, l-am avut în propria curte. L-am luat de la Dinamo şi, la un moment dat, în timpul unui antrenament, i-a răspuns la o observaţie, în stilul caracteristic, lui Dan Petrescu. De atunci, Dan Petrescu nu a mai vrut să-l vadă şi ne-a spus să-l dăm.

Nu ştiu ce i-a strigat exact lui Dan Petrescu. Pentru faptul că şi-a permis să-i răspundă a trebuit să plece. Eu eram mai maleabil. Eu am înţeles jucătorii şi am mai trecut cu vederea. Până la urmă, cu toţii mai avem nervi şi mai greşim. Trebuie să fim mai toleranţi puţin. Unele momente pot fi trecute cu vederea. Dan Nistor ar fi putut juca şi acum la CFR. Din acel moment nu prea a mai jucat.

„Îmi pare rău pentru el şi în ziua de azi”

Mie mi-a părut foarte rău. Şi în ziua de astăzi îmi pare rău că nu a rămas la CFR şi l-am dat. E un jucător care are caracter, are execuţii foarte bune. Tactic joacă foarte bine. S-a văzut şi la meciul Craiova-CFR Cluj. Se ocupă de toate mingile care trec din compartimentul defensiv în cel ofensiv“, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Realitatea Sportivă.

Nistor a jucat pentru CFR Cluj în perioada iulie 2017 - ianuarie 2018. După această experienţă mai puţin plăcută, mijlocaşul s-a dus la Craiova, unde este titular incontestabil.

Afla mai multe despre: dan nistorcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare