Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Era căţeluşul lui Gică Popescu, prea cuminte pentru fotbal!” Dezvăluiri incredibile despre un antrenor din Superligă

„Era căţeluşul lui Gică Popescu, prea cuminte pentru fotbal!” Dezvăluiri incredibile despre un antrenor din Superligă

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă (46 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, a făcut dezvăluiri despre Ovidiu Burcă (43 de ani), actualul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Ovidiu Burcă a fost „împachetat” de un fost coleg de la Dinamo: „Era căţeluşul lui Gică Popescu, prea cuminte pentru fotbal!”

Giani Kiriţă a vorbit despre perioada în care era coleg cu Ovidiu Burcă şi a făcut dezvăluiri despre caracterul său, unul mult prea cuminte în opinia sa.

“Eu îl ştiu pe Ovidiu, am jucat împreună. Este un băiat foarte cuminte şi foarte educat. Prea cuminte pentru fotbal. Drept dovadă nu a jucat cine ştie ce, pe unde. Prea cuminţel. Dar a fost genul de fotbalist care se băga pe lângă alţii, să înveţe. 

De exemplu, când a venit Gică Popescu la Dinamo, era numai lângă el. Era bun de lesă. Unde era Gică Popescu, era şi el. Nu era ceva rău, dar pentru noi, golanii, era un fel de «Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu».

Voia să înveţe. Şi dacă făcea Gică Popescu streching la Săftica, primul care făcea streching era Ovidiu. La modul ăsta. Nici nu ştiam ce e ăla streching până atunci”, a declarat Giani Kiriţă pentru Fanatik.

Giani Kiriţă îl avertizează pe Ovidiu Burcă: „Răbdarea se va încheia şi presiuena va fi mult mai mare”

„Lui i se potriveşte rolul de la Dinamo la ora actuală. A promovat cu Dinamo, a creat grupul ăsta. Din punctul meu de vedere, nu este de ajuns. O are grea 100%. Să vedem ce reacţie o să aibă şi fanii.

Ei se mulţumesc acum că suntem în SuperLiga, că respirăm, dar dacă Doamne Fereşte noi mai luăm bătaie, o să vezi că o să intervină alte probleme la Dinamo. Nu mai merge şi o să înceapă problemele.

Răbdarea se va încheia şi presiunea va fi mult mai mare. De ce? Pentru că nimeni nu vrea Dinamo la retrogradare. Va fi un dezastru, o tragedie iarăşi. Nu mai vrea nimeni să ajungă acolo. Ok, acum suntem la început, am jucat cu două echipe bune, dar o să vină şi altele. 

Eu nu vreau să mă gândesc la retrogradare. Am trăit pe pielea mea şi nu mai vreau să trăiesc încă o dată acest scenariu”, a mai spus Giani Kiriţă pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: giani kiritaovidiu burcadinamo 

viewscnt
Articole similare